Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
křesťanství

Skrytý modlitební život - 20%
Modlitební život lze chápat jako stoupání duše před tvář Boží. Podobá se planetám, jež se nastavují světlu klidné tváře slunce, nebo květině, jež se natahuje ke světlu, prozářená krásou, koupající se ve vůni.
křesťanství
Ukázky

Skrytý modlitební život

79 Kč
63 Kč
Ježíš uzdravuje tvé srdce - 20%
Setkání s Ježíšem od kořenů proměňuje život člověka a uzdravuje jej v jeho smutku a depresích. Autor se postupně zabývá lidskými vztahy – se sebou, s druhými, s Bohem –, našimi nemocemi, nenávistí, ...
křesťanství
Ukázky

Ježíš uzdravuje tvé srdce

65 Kč
52 Kč
Přijímání Boha - 20%
Tato neobyčejná kniha, která byla inspirována Bohem, se zabývá mnoha důležitými otázkami o Bohu a o životě. Spolu s mými předešlými knihami tvoří velice srozumitelnou a důslednou kosmologii.
křesťanství
Ukázky

Přijímání Boha

198 Kč
158 Kč
Benediktovo evangelium - 20%
Kniha promluv, ve kterých papež Benedikt na základě evangelijních úryvků rozvíjí svá zamyšlení nad životem křesťana dnes.
křesťanství
Ukázky

Benediktovo evangelium

99 Kč
79 Kč
Cesta k plnosti křesťanského života - 20%
Klasika křesťanské duchovní literatury, inspirace pro život v důvěrném vztahu s Bohem. Nakladatelství Triton s radostí předkládá čtenářům první české vydání této úspěšné knihy.
křesťanství
Ukázky

Cesta k plnosti křesťanského života

69 Kč
55 Kč
Jako laň na výšinách - 20%
Kniha je úchvatnou alegorií o touze Božích dětí nechat se dovést na výšiny lásky, radosti a vítězství. Hlavní hrdinka s netradičním jménem Bázlivá kráčí na své duchovní pouti na výšiny za dobrým Pastýřem.
křesťanství
Ukázky

Jako laň na výšinách

120 Kč
96 Kč
Modlitba argentinských nocí - 20%
(4x)
Nebudu nikdy dobrým teologem, pokud budu jen studovat názory jiných, psát vybroušené rešerše a nikdy nepocítím žízeň živé bytosti po Bohu. Pokud budu svět zkoumat jen z vnějšku, jako nezávislý a nezaujatý novinář, nikdy jej nepostihnu.
křesťanství
Ukázky

Modlitba argentinských nocí

127 Kč
102 Kč
Můj duchovní testament - 20%
Ve chvíli, kdy Benedikt XVI. opouští svůj úřad, zůstává v těch, kteří se v posledních letech sytili jeho slovem, pocit vděku.
křesťanství
Ukázky

Můj duchovní testament

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2