Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
společenské vědy

Kybersocialismus - 20%
Kniha se zabývá modelem společnosti založeném na společenském vlastnictví výrobních prostředků, jenž spojuje systém sofistikované koordinace ekonomických aktivit s přímou demokracií inspirovanou antickým Řeckem.
společenské vědy
Ukázky

Kybersocialismus

150 Kč
120 Kč
Všechno je jinak - 20%
(3x)
Co když je všechno jinak, než se na první pohled zdá? Ve společnosti roste napětí. Nepokoje se šíří Evropou. Jedna krize střídá druhou. Možná se blíží kolaps eurozóny. Jak to skončí? Vstupujeme do nové éry?
společenské vědy
Ukázky

Všechno je jinak

229 Kč
183 Kč
Kapitoly metodologie sociálních výzkumů - 20%
Zajímáte se o otázky přípravy, realizace a vyhodnocování sociálních výzkumů? PhDr. Jiří Reichel, Ph.D., vás seznámí se specifiky sociálních výzkumů a s rozdíly mezi výzkumem kvalitativním a kvantitativním.
společenské vědy
Ukázky

Kapitoly metodologie sociálních výzkumů

271 Kč
217 Kč
Dějiny českých médií - 20%
Kniha přináší chronologický přehled historie českých médií na pozadí světových dějin.
společenské vědy
Ukázky

Dějiny českých médií

424 Kč
339 Kč
7 pádů odpadu - 20%
Knížka 7 pádů odpadu není odborná publikace. Je to pokus o zviditelnění a popularizaci tématu odpadů pomocí zkušeností načerpaných během více než dekády provozu projektu trideniodpadu.cz a zájmu o odpadovou problematiku...
společenské vědy
Ukázky

7 pádů odpadu

140 Kč
112 Kč
Já platím, já rozhoduji! - 20%
(1x)
Silvio Berlusconi, Geert Wilders, Frank Stronach, Viktor Uspaskich, Vít Bárta, Tomio Okamura a Andrej Babiš, to jsou jen některá jména politických podnikatelů, kteří vytvořili vlastní stranu a vstoupili s ní do politiky.
společenské vědy
Ukázky

Já platím, já rozhoduji!

195 Kč
156 Kč
Podstata filozofie a kultury - 20%
Smyslem knihy je přispět k nahlédnutí do podstaty, vnitřní složitosti a vzájemného propojení vybraných podstatných filozofických disciplín (oborů, odvětví, oblastí, složek), směrů, paradigmat, jednotlivých postojů a pozic filozofie jako celku.
společenské vědy
Ukázky

Podstata filozofie a kultury

99 Kč
79 Kč
Proroci postutopického radikalismu. Alexandr Dugin a Hakim Bey - 20%
Srovnání dvou radikákálních myslitelů současnosti, ruského postfašisty Alexandra Dugina a amerického postanarchisty Hakima Beye.
společenské vědy
Ukázky

Proroci postutopického radikalismu. Alexandr Dugin a Hakim Bey

209 Kč
167 Kč
Synové boha Slunce - 20%
Peru je nádherná země na západním pobřeží Jižní Ameriky. Tato země se však může pyšnit nejen krásnou přírodou plnou kontrastů, ale i tisíciletou historií. Jen málo zemí na této planetě má tak dlouhou a úžasnou minulost a jen málo zemí dalo zbytku světa tolik užitečných plodin, bez kterých bychom si náš život už vůbec nedovedli představit.
společenské vědy
Ukázky

Synové boha Slunce

279 Kč
223 Kč
Volby do Poslanecké sněmovny 2017 - 20%
Kniha autorského kolektivu z Katedry politologie a Mezinárodního politologického ústavu Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity komplexním způsobem analyzuje volby do Poslanecké sněmovny v roce 2017.
společenské vědy
Ukázky

Volby do Poslanecké sněmovny 2017

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>