Nejprodávanější knihy - srpen 2019
hudba

Koncert pro levou ruku
Autentický příběh klavíristy, do jehož kariéry, tvrdě vybojované na patriarchálně smýšlejícím otci, zasáhne tragicky první světová válka.
hudba

Koncert pro levou ruku

297 Kč
Who The Fuck Is David Koller?
Unikátní knižní rozhovor básníka Milana Ohniska s legendárním českým rockerem Davidem Kollerem — zpěvákem, bubeníkem, lídrem kapely Lucie, ale taky neúnavným bojovníkem proti komunistům a zkorumpovaným politikům.
hudba
Ukázky

Who The Fuck Is David Koller?

269 Kč
Bez ohňů je underground
(1x)
Třetí vydání rozhovoru o historii nejvýraznější undergroundové skupiny - Plastic People of the Universe, od jejího založení po americké turné v roce 1999. S předmluvou Ivana M. Jirouse a doslovem Vráti Brabence. Historie kapely v letech 1990-2001.
hudba

Bez ohňů je underground

268 Kč
Hudba, smysl a nesmysl
(1x)

Alfred Brendel je bezesporu jedním z nejvýznamnějších klavíristů a umělců 20. století. Je historicky prvním pianistou, který nahrál kompletní klavírní dílo Ludwiga van Beethovena. Souborné vydání jeho esejů se ve světě stalo velkou událostí.

hudba

Hudba, smysl a nesmysl

539 Kč
Jak udělat revoluci
(3x)
Struhující, burcující a šokující vzpomínky členky skupiny Pussy Riot, jinak též studentky filozofie a aktivistky za lidská práva v Rusku. Obdržela několik mezinárodních cen.
hudba

Jak udělat revoluci

251 Kč
M Train. Vzpomínky
(2x)
Nový titul zpěvačky, básnířky a spisovatelky Patti Smith, autorky slavné knihy Just Kids, je ojedinělým autobiografickým záznamem.
hudba

M Train. Vzpomínky

314 Kč
RR rozhovory
Kniha přináší výbor z rozhovorů publikovaných v Revolver Revue, případně Kritické Příloze RR od samizdatových počátků do současnosti.
hudba
Ukázky

RR rozhovory

404 Kč
Slza obrazem
(1x)
Autentická fotokniha skupiny Slza, ve které mají fanoušci kapely poprvé možnost poznat její členy nejen v záři reflektorů, ale i v jejich běžném životě a to díky unikátním fotografiím Jindry Kodíčka, jež jsou doprovázeny biografickými texty.
hudba

Slza obrazem

359 Kč
Šuplík plný Zappy - 70%
(1x)

Rozšířené vydání legendární knihy Petra Dorůžky po téměř dvaceti letech! Invenčně psaná umělecká biografie amerického hudebníka přibližuje a komentuje jeho tvorbu a názory. Doplněno o nové kapitoly. Bohatý fotografický doprovod, seznam literatury.

hudba

Šuplík plný Zappy

269 Kč
80 Kč
Daniel Hůlka: Diagnóza Blíženec
Netradiční biografie Daniela Hůlky z pera Miroslavy Besserové, v níž nám autorka formou otázek a odpovědí plasticky přibližuje osobnost tohoto populárního umělce, narozeného ve znamení Blížence, jeho profesní, ale i soukromý život.
hudba

Daniel Hůlka: Diagnóza Blíženec

224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>