Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2019
historické romány

Mnich, který zmizel - 11%

Nové dílo mistra keltské detektivky.

Fidelma dostává za úkol usvědčit pachatele, jenž zaútočil na cashelského krále Colgúa a vládce klanu lidu Uí Fidgente, Donnenacha. Z téhož opatství zmizel i mnich, který se staral o relikvie svatého Ailbeho, z

historické romány

Mnich, který zmizel

314 Kč
279 Kč
Oheň přestal plápolat - 11%
Oheň přestal plápolat je první historický román psaný romskou autorkou, Irenou Eliášovou. Jeho děj je situovaný do 18. století a odehrává se na Slovensku, v rodném kraji autorky.
historické romány

Oheň přestal plápolat

242 Kč
215 Kč
Poslední hodina - 11%
Jeden muž. Tisíce nepřátel. 24 hodin na přežití… Na vrcholku Hadrianova mauzolea stojí osamělá postava. Hluboko dole se v paprscích zapadajícího slunce třpytí hladina rozbouřené řeky. Všude kolem se rozprostírá nekonečný Řím, nejmocnější město světa.
historické romány

Poslední hodina

269 Kč
239 Kč
Tři královny - 11%
Přestože Markétu Tudorovnu, její sestru Marii a Kateřinu Aragonskou pojí příbuzenské pouto, nepřestávají se celý život žárlivě poměřovat. Příběh tří královen rozplétá složité vztahy a úkladné zrady ve stínu vášně, závisti a nebezpečí.
historické romány

Tři královny

332 Kč
295 Kč
Vévodkyně - 11%
Angelika Lathamová vyrostla na hradě Belgrave jen s milujícím otcem, vévodou z Westerfieldu.
historické romány

Vévodkyně

269 Kč
239 Kč
Wavesbury - Plukovník a rebelova dcera - 11%
(9x)
Máte už plné zuby hrdinů typu rozervaný chudý teenager zmítaný emocemi a hledající si své místo ve světě? Stýská se vám po hrdinech ze „staré školy“? Pak tu je tu Wavesbury! Milujete Tři mušketýry? Waveburyho budete taky.
historické romány
Ukázky

Wavesbury - Plukovník a rebelova dcera

269 Kč
239 Kč
Zima světa - 11%
První román Kena Folletta z plánované trilogie Století nazvaný Pád titánů se stal mezinárodní senzací nadšeně přijímanou jako strhující a fascinující kniha, která dokáže čtenáře pohltit na celé dny či týdny.
historické romány

Zima světa

539 Kč
479 Kč
Zlatá růže - 11%
(1x)
V první polovině 14. stol. jižním Čechám vládnou páni z růže, mocní Vítkovci, kteří si víc než dění v zapadlých obcích hledí mocenských intrik. Bratr Zdislav, johanita, někdejší templář, sem přijíždí na žádost svého představeného Ulmana.
historické romány

Zlatá růže

260 Kč
231 Kč
Čtvrtý králův pes - 11%
(2x)
Děj románu zavádí čtenáře na přelom 14. a 15. století do doby vlády Václava IV. Do království, kde každý bojuje s každým, se po mnoha letech vrací z Itálie Hynek Tas z Boru, tvrdě vycvičený středověký osobní strážce.
historické romány

Čtvrtý králův pes

305 Kč
271 Kč
Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl - 11%
(1x)
Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne se na této louce objeví mrtvé tělo velíšského lesmistra.
historické romány

Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 61 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>