Nejprodávanější knihy - srpen 2019
pedagogika, didaktika

Příběhy z měsíční houpačky - 11%
Asi nejoblíbenější knihu Else Müllerové používají především rodiče jako četbu pro děti před spaním. Kniha je užitečná především pro rodiče dětí od čtyř let. Může však pomoci i učitelkám v mateřských školách, vychovatelkám v družinách a psychologům.
pedagogika, didaktika

Příběhy z měsíční houpačky

296 Kč
263 Kč
Veselý rok s pohádkami - 11%
Krátké autorské pohádky se stávají motivací ke hrám s předškoláky v mateřských školách. U každé pohádky jsou uvedené výchovné cíle, potřebné pomůcky a doplňující cvičení, případně náměty na další rozvíjející aktivity.
pedagogika, didaktika

Veselý rok s pohádkami

179 Kč
159 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
pedagogika, didaktika

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Strukturované učení v praxi - 11%
V předkládané knize všichni zájemci o danou problematiku naleznou řadu námětů a praktických návodů, jak při výuce žáků s PAS v praxi postupovat. Určena je pro pedagogy, asistenty pedagogů, rodiče a další zainteresovanou veřejnost.
pedagogika, didaktika

Strukturované učení v praxi

216 Kč
192 Kč
Rozumově nadané děti s dyslexií - 11%
Cílem knihy je seznámit čtenáře s problematikou psychologie a pedagogiky rozumově nadaných dětí se specifickými poruchami učení, zejména s dyslexií.
pedagogika, didaktika

Rozumově nadané děti s dyslexií

242 Kč
215 Kč
Dítě v úctě přijmout... - 11%
(2x)
Waldorfská pedagogika je specifický směr ve vzdělávání, vycházející z učení rakouského filozofa Rudolfa Steinera (1861-1925).
pedagogika, didaktika

Dítě v úctě přijmout...

203 Kč
180 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
pedagogika, didaktika

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 27 položek
<< < 1 2 3