Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
beletrie

Poslední aristokratka
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
beletrie
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
Geniální přítelkyně 4 - Příběh ztracené holčičky
(12x)
Závěrečný díl neapolské tetralogie Geniální přítelkyně odkrývá další osudy Eleny a Lily. Obě jsou dospělé, mají muže, milence a svou kariéru.
beletrie
Ukázky

Geniální přítelkyně 4 - Příběh ztracené holčičky

239 Kč
Raději zešílet v divočině
(19x)
Někteří si postavili v lese chýši, jiní žijí v maringotkách, případně na horských samotách. Jeden přespává přímo pod stromy.
beletrie
Ukázky

Raději zešílet v divočině

239 Kč
Clona
(2x)

Holger Munch a Mia Krügerová – skvělý tým vyšetřovatelů je zpět! V horském jezeře je nalezena zavražděná baletka. Opodál stojí prázdný fotoaparát, v jehož čočce je vyryté číslo. O pár dní později najde recepční pochybného hotýlku v jednom z pokojů mrtvého saxofonistu. Stopy ukazují na stejného pachatele, který zanechává policii podivné vzkazy.

Pod pseudonymem Samuel Bjork se skrývá úspěšný norský spisovatel, dramatik, zpěvák a textař Frode Sander Oien (* 1969). Svou první divadelní hru napsal v jedenadvaceti letech, od té doby vedle dalších her vydal dva vysoce hodnocené romány: Pepsi Love (2001) a Speed k snídani (2009), natočil šest hudebních alb, věnuje se také výtvarnému umění a překládá Shakespeara. Jeho první detektivka V lese visí anděl (2013, č. 2015) se hned po vydání stala hitem v celé Skandinávii. Následně tento vrstevnatý a propracovaný detektivní román, v němž uvádí na scénu dvojici detektivů Holgera Muncha a Miu Krügerovou, vyvolal obrovskou vlnu mezinárodního zájmu a již byl přeložen do více než třiceti jazyků. Druhý detektivní případ, který Holger s Miou vyšetřují v románu Sova (2015, č. 2016), se vyznačuje právě tak promyšlenou a napínavou zápletkou, ale navíc odhalí mnohé z osobního života obou hlavních hrdinů. Ve třetí knize s názvem Clona (2018, č. 2019) se osobní záležitosti vyšetřovatelů proplétají s případy více, než by si kterýkoli z nich přál…

beletrie
Ukázky

Clona

299 Kč
Jeden musí z kola ven
(3x)
V románu Jeden musí z kola ven se setkáváme s Georgem Smileym po desetli letech od Špiona, který přišel z chladu a opět v nové, jako vždy nebezpečné situaci.
beletrie
Ukázky

Jeden musí z kola ven

198 Kč
Tanec s draky
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
beletrie
Ukázky

Tanec s draky

488 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

beletrie
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka
(14x)
Čtvrtý díl úspěšné série humoristických románů o „poslední aristokratce“.
beletrie
Ukázky

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

159 Kč
Aristokratka na koni
(11x)
Pokračování úspěšných knih Poslední aristokratka a Aristokratka ve varu.
beletrie
Ukázky

Aristokratka na koni

159 Kč
Čarodějnice
(5x)
Ze statku nedaleko Fjällbacky zmizí za bílého dne čtyřletá Linnea. Na povrch vyplouvají tragické vzpomínky, před třiceti lety totiž ze stejného statku zmizela malá holčička, kterou později našli zavražděnou. Tehdy byly za její smrt odsouzeny dvě třináctileté kamarádky, vzhledem k věku však unikly vězení.
beletrie
Ukázky

Čarodějnice

249 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>