Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2019
děti a mládež

Tarbíci a marabu II. - 11%
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
děti a mládež
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
223 Kč
Táta za všechny prachy - 11%
(1x)
Dojemný příběh otce a syna, kteří mezi špatným a zase špatným musí vybrat menší zlo a nakonec zvítězí nejen nad zlověstným panem Velikánem, dokazuje, že Walliams se právem řadí k největším současným autorům literatury pro děti.
děti a mládež
Ukázky

Táta za všechny prachy

268 Kč
238 Kč
Kdysi - 11%
(4x)
Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska. Napsal ho Morris Gleitzman, který patří vedle Markuse Zusaka k nejčastěji překládaným a nejvíce oceňovaným australským autorům.
děti a mládež
Ukázky

Kdysi

178 Kč
158 Kč
Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko - 11%
Seznam se díky této encyklopedické knížce s více než 60 odklápěcími okénky s různými dopravními prostředky. Prozkoumej je a zjisti něco nového.
děti a mládež

Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko

314 Kč
279 Kč
Jaro - 6%
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
děti a mládež

Jaro

239 Kč
224 Kč
Hlemýždím tempem - 11%
(1x)
Poetický příběh o pouti jednoho hlemýždě, nejen pro děti.
děti a mládež
Ukázky

Hlemýždím tempem

269 Kč
239 Kč
Hodinový strojek aneb Příběh na jedno natažení - 11%
(1x)
Některé příběhy jsou jako hodinový strojek. Natáhneš je a ony jdou, ubíhají a nic je nezastaví. Hodinářský učedník, mechanický rytíř v brnění, malý princ se strojkem místo srdce a tajemný doktor Kalmenius, o kterém se povídá, že je to sám ďábel…
děti a mládež

Hodinový strojek aneb Příběh na jedno natažení

232 Kč
206 Kč
Jezevec Chrujda ostrouhá křen - 11%

Již šesté pokračování oblíbených příběhů jezevce Chrujdy nás znovu zavede do lesa Habřince. Chrujda se svými kamarádkami lasičkou Aničkou a sůvičkou Stáňou čelí úkladům hlavního záporňáka, tchoře Smradolfa.

děti a mládež

Jezevec Chrujda ostrouhá křen

178 Kč
158 Kč
Kniha Prachu 1 - 38%
(2x)
Triumfální návrat do světa Zlatého kompasu. První díl zamýšlené trilogie, nás zavádí do stejného prostředí, v němž se odehrávaly Jeho temné esence, Pullman ale děj posunul do doby o deset let dříve.
děti a mládež
Ukázky

Kniha Prachu 1

318 Kč
198 Kč
Kouřová hora - 11%
Od Velkého Medvědího jezera se nesourodá medvědí skupinka vydává dál, odhodlaná najít místo, kde by bylo dost prostoru i potravy pro všechny.
děti a mládež

Kouřová hora

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 383 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 39 > >>