Nejprodávanější tituly - srpen 2019
povídky

Už hořela, když jsem si do ní lehal - 11%
Laskavá zamyšlení, drobné příběhy a filozofické postřehy amerického autora. Vyprávění je zcela prodchnuto radostí ze života, průzračným způsobem oslovuje v člověku jeho lepší já a dává smysl i těm nejobyčejnějším věcem na světě.
povídky

Už hořela, když jsem si do ní lehal

223 Kč
198 Kč
Elvis ze Záluží - 11%
(1x)
Soubor čtyřiadvaceti kratších próz podtitulem Povídky, horory a etudy pro jeden a dva hlasy. Autor v těchto textech exponuje zlomové situace jedince i společnosti, často v jejich paralelním prolínání a zrcadlení.
povídky

Elvis ze Záluží

242 Kč
215 Kč
Vynálezci zázraků - 11%
Anglický spisovatel Herbert George Wells proslul zejména svými sci-fi romány Válka světů nebo Stroj času, neméně bohatá je ovšem i jeho povídková tvorba.
povídky

Vynálezci zázraků

359 Kč
319 Kč
Letní lži - 11%
(1x)
Bernhard Schlink, autor celosvětového bestselleru Předčítač, se v novém souboru povídek zamýšlí nad tématem lži; ta hraje často hlavní úlohu ve vztazích mileneckých, manželských, mezi rodiči a dětmi i ve vztahu k sobě samému.
povídky
Ukázky

Letní lži

258 Kč
230 Kč
Noční labuť - 11%
(1x)
Povídkový román z Accadu – temného magického světa debutující české spisovatelky a recenzentky Zuzany Hartmanové.
povídky

Noční labuť

242 Kč
215 Kč
Prózy - 11%
(1x)
Kniha představuje vůbec poprvé Karla Kryla jako prozaika. Vedle stežejní rozsáhlé prózy Člověk, kterou napsal v mnichovském exilu v sedmdesátých letech, jsou v knize obsaženy i dosud knižně nepublikované povídky a pohádky.
povídky

Prózy

359 Kč
319 Kč
Ve stínu Říše - 20%
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
povídky
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
239 Kč
Křížem krážem Evropou - 20%
Kniha je souborem povídek o cestách za poznáváním památek, zajímavostí a kultury v různých zemích Evropy, které autorka navštívila v dřívější i současné době. Jednotlivé povídky publikovala na předních turistických internetových stránkách.
povídky
Ukázky

Křížem krážem Evropou

89 Kč
71 Kč
Přátelé Nadace - 6%

Jako mimořádný hold Asimovovu dílu přijalo sedmnáct významných spisovatelů výzvu ponořit se do jeho rozsáhlého díla a vytvořit nové vzrušující povídky nejslavnějšího science fiction vesmíru dvacátého století.

povídky
Ukázky

Přátelé Nadace

338 Kč
318 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
povídky
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 124 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>