Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
osobnosti a osudy

Chlapec, který přežil pochod smrti - 20%
(1x)
V roce 1981 sepsal Pavel Taussig pro svého staršího syna k jeho jedenáctým narozeninám svůj životopis. To proto, že i jemu bylo jedenáct, když se ocitl v Osvětimi. Poté přežil ještě tábory Mauthausen, Melk a Gunskirchen a pochod smrti.
osobnosti a osudy
Ukázky

Chlapec, který přežil pochod smrti

237 Kč
190 Kč
Knížecí život - 20%
(3x)
Po více než dvaceti letech vychází zrevidovaný a rozšířený rozhovor Karla Hvížďaly s knížetem Karlem Schwarzenbergem. Ten vzpomíná na svoje předky či přátele, charakterizuje roli současné šlechty či se zaobírá aktuální politickou i společenskou scénou.
osobnosti a osudy
Ukázky

Knížecí život

179 Kč
143 Kč
Marx a Satan - 20%
Luterský farář Richard Wurmbrand (1909 - 2001) strávil kvůli své víře čtrnáct let ve vězeních komunistického Rumunska. Zkušenosti s totalitní mocí ho podnítily k hledání podstaty učení Karla Marxe a komunistické ideologie.
osobnosti a osudy
Ukázky

Marx a Satan

74 Kč
59 Kč
Sebeléčení - 20%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
osobnosti a osudy
Ukázky

Sebeléčení

198 Kč
158 Kč
Boss Babiš - 20%
(9x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.
osobnosti a osudy
Ukázky

Boss Babiš

249 Kč
199 Kč
Jak shodit kila a oslabit korunu - 20%
Kniha, která přišla na svět během autorovy „postguvernérské velké dovolené“ a připomíná důležité události i významné osobnosti ekonomického, politického a společenského světa posledních třiceti let.
osobnosti a osudy
Ukázky

Jak shodit kila a oslabit korunu

199 Kč
159 Kč
Můj dědeček by mě popravil - 20%
(2x)
Příběh vnučky Amona Götha, nacistického „řezníka" ze Schindlerova seznamu.
osobnosti a osudy
Ukázky

Můj dědeček by mě popravil

254 Kč
203 Kč
Sběrná kniha - 20%
(2x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti.
osobnosti a osudy
Ukázky

Sběrná kniha

150 Kč
120 Kč
Tantrická Kálí - 20%
V Tantrické Kálí autor představuje mytologii, praktiky a rituály uctívání Kálí v tantrické tradici Kaula v rámci kašmírského šivaismu. Odhaluje praktiky Vamačáry (Vamachara) běžně známé jako Cesta levé ruky, ale přesněji přeloženo jako Cesta Šakti.
osobnosti a osudy
Ukázky

Tantrická Kálí

150 Kč
120 Kč
Who The Fuck Is David Koller? - 20%
Unikátní knižní rozhovor básníka Milana Ohniska s legendárním českým rockerem Davidem Kollerem — zpěvákem, bubeníkem, lídrem kapely Lucie.
osobnosti a osudy
Ukázky

Who The Fuck Is David Koller?

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>