Nejprodávanější tituly - srpen 2019
partnerství

Tantra - 11%
Objevujeme spirituální dimenzi erotikyTantra přivádí do souladu tělo, mysl i duši a může nám dokonce dopomoci k osvícení. S pomocí tohoto starobylého indického učení můžeme navíc zvýšit svou sexuální energii a naučit se vysokému umění lásky.
partnerství

Tantra

322 Kč
286 Kč
Touhy, vášně a spiritualita - 11%
Kniha Touhy, vášně a spiritualita se zabývá propracovanými technikami tantry, jež umožňují adeptovi dosáhnout trojího mistrovského zvládnutí dechu, myšlení a přirozených tělesných procesů.
partnerství
Ukázky

Touhy, vášně a spiritualita

266 Kč
236 Kč
Sex bez zábran - 20%
Nancy Friday patří k nejkontroverznějším postavám sexuální revoluce. Její kniha My Secret Garden (česky Moje tajemná zahrada, 1998) z roku 1973 se stala bestselerem. V Sexu bez zábran se věnuje tabuizovaným erotickým fantaziím a tužbám.
partnerství
Ukázky

Sex bez zábran

199 Kč
159 Kč
Sexuální praktiky Quodoushka - 11%
Systém Quodoushka, založený na učení dávných Májů, Olmeků a Toltéků a předávaný generacemi Twisted Hair Nagual Elders of the Sweet Medicine Sundance Path, nabízí praktické vedení v sexu, intimitě a vztazích.
partnerství

Sexuální praktiky Quodoushka

401 Kč
356 Kč
Sexuální všehochuť - 11%

V dobách předinternetových hledala školní dítka v Pravidlech školního pravopisu pod jistými písmeny jistá slova. Písmena tam byla vždy, hledaná slova nikdy. Nejnovější kniha Radima Uzla tímto problémem netrpí. Je v ní všechno.

partnerství

Sexuální všehochuť

179 Kč
159 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
partnerství
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Pozitivní inteligence - 11%
Přelomová kniha, která vám pomůže vést šťastnější život.
partnerství

Pozitivní inteligence

359 Kč
319 Kč
Proč se mnou nemluvíš?! - 20%
Jak si najít cestu k partnerovi, který téměř nedává najevo své city, chová se odtažitě, komunikuje minimálně, žije svými zájmy a nebere příliš ohledu na rodinu?

partnerství
Ukázky

Proč se mnou nemluvíš?!

161 Kč
129 Kč
Jak to se mnou mluvíš?! - 20%
Tajemstvím šťastných párů je úspěšný dialog. Čtivá knížka přináší všem ženám a mužům neocenitelné rady, jak se svým partnerem lépe komunikovat, jak namísto výčitek správně naslouchat, jak vyjádřit vlastní pocity, přání a konstruktivně řešit problémy.
partnerství
Ukázky

Jak to se mnou mluvíš?!

168 Kč
134 Kč
Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy - 11%
(1x)
Kniha bez zábran o sexu, o tom, po čem touží žena a co očekává muž. Navazuje na knihy Zdenky Blechové o partnerských vztazích - viz kniha Osudový partner, Duchovní partner a Partnerské vztahy v dnešní době.
partnerství

Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy

324 Kč
288 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>