Nejprodávanější tituly - srpen 2019
zdraví a výchova dětí

Metodik prevence a jeho role na základní škole - 11%
Jak vypadá třídní kolektiv v současné škole a jak se se změnami ve společnosti vypořádat v praxi? Jaká je při tom role školního metodika prevence? Jaké možnosti v praxi vůbec má? To jsou jen některé z otázek, na které tato publikace odpovídá.
zdraví a výchova dětí

Metodik prevence a jeho role na základní škole

243 Kč
216 Kč
Nezlob! - 11%
Kniha plná nápadů na aktivity s dětmi od 1 do 5 let doma i venku, s pomůckami a materiály, které obvykle máme k dispozici a nepotřebujeme pro ně běžet do obchodu.
zdraví a výchova dětí

Nezlob!

224 Kč
199 Kč
Semínko - 11%
(3x)
Zahradník František vypráví o tom, co se děje v zahradě. Ze semínka vyroste strom. Ten projevuje svou štědrost tak, že se dělí o nektar s včelkami. Je přátelský, dovolí ptáčkům postavit si v jeho větvích hnízdo...
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Semínko

351 Kč
312 Kč
Spolupráce s rodinou a komunitou v programu Začít spolu - 11%
Spolupráce školy s rodinou a komunitou představuje velmi často diskutované téma mezi učiteli, rodiči, ale i mezi širokou veřejností.
zdraví a výchova dětí

Spolupráce s rodinou a komunitou v programu Začít spolu

171 Kč
152 Kč
Stories for Boys Who Dare to be Different 2 - 11%
This is the follow-up to the much loved and hugely successful Stories for Boys Who Dare to be Different, the bestselling book that changed countless boys' lives around the world and gave them the confidence to be themselves.
zdraví a výchova dětí

Stories for Boys Who Dare to be Different 2

539 Kč
479 Kč
Malý zajíček - Narozeniny - 11%
(1x)
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou poznat, jak to chodí na narozeninové oslavě. Všechno nejlepší!
zdraví a výchova dětí

Malý zajíček - Narozeniny

62 Kč
55 Kč
Moje album Montessori - Příroda
Pomůcka pro seznámení se přírodou – výjimečné album se spoustou kartiček o životních cyklech zvířat i rostlin, vypracováno dle zásad pedagogiky Montessori.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Moje album Montessori - Příroda

161 Kč
Nadané dítě - 11%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
zdraví a výchova dětí

Nadané dítě

287 Kč
255 Kč
Obsedantně kompulzivní porucha u dětí a dospívajících - 11%
Publikace se snaží rozšířit povědomí o závažnosti obsedantně kompulzivní poruchy (OCD) a přestavuje možnosti terapie a její specifika, jedná-li se o dětského či dospívajícího klienta.
zdraví a výchova dětí

Obsedantně kompulzivní porucha u dětí a dospívajících

234 Kč
208 Kč
Raketa - Hravá kniha pro děti - 11%
(1x)
Pracovní knížka pro děti od tvůrců časopisu Raketa. Výběr nejlepších příspěvků, které vyšly v prvních patnácti číslech Rakety.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Raketa - Hravá kniha pro děti

266 Kč
236 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 187 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>