Nejprodávanější tituly - srpen 2019
humor

Červený trpaslík 2. - Lepší než život - 20%
(1x)
Pokračování Červeného trpaslíka líčí další příhody party kosmických ňoumů ve vesmíru vzdáleném tři miliony světelných let od Země.
humor
Ukázky

Červený trpaslík 2. - Lepší než život

98 Kč
78 Kč
Hoď se do pogody - 11%
(2x)
Můj tata je, jak to jen hezky říct… přírodní úkaz, lokální baron Prášil. Na jeho obhajobu uvádím, že za to nemůže. Naše rodina Pogodů je totiž hodně bizarní seskupení bláznů a toto není ani tak kniha, jako dokořán otevřené okno do našeho obýváku.
humor

Hoď se do pogody

269 Kč
239 Kč
Mary Poppinsová - 11%
Velké dobrodružství začíná! Uvítejte na první pohled důstojnou chůvu, se kterou ale není radno žertovat. Mary Poppinsová je však i plná fantazie a navíc umí čarovat.
humor

Mary Poppinsová

242 Kč
215 Kč
Deníček moderního fotra 3 - 11%
Třetí díl oblíbeného Deníčku moderního fotra je zároveň dílem posledním. Autor bezostyšně přiznává, že o svém synovi Čeňkovi napsal vše, co se dalo, a další dítě ani knihu by pravděpodobně nepřežil.
humor

Deníček moderního fotra 3

44 Kč
39 Kč
Hry bez hranic - 20%
(6x)
Mladý programátor Filip si užívá všeho, co dnešní svět nabízí dobře placeným profesionálům: cestování, drogy, sex bez závazků. Vydělávat na pohodlný život vývojem návykových her a těžbou osobních dat možná není dvakrát morální, ale když to nebude dělat on, bude to přeci dělat někdo jiný, ne?
humor
Ukázky

Hry bez hranic

159 Kč
127 Kč
Terapie sdílením - 11%
Za projektem Terapie sdílením, aktuální internetovou senzací, stojí kreativní dvojice Ester Geislerová a Josefina Bakošová.
humor

Terapie sdílením

314 Kč
279 Kč
Mužský šovinismus pro pokročilé - 11%
Kniha navazuje na bestseller "Základy mužského šovinismu".
humor

Mužský šovinismus pro pokročilé

88 Kč
78 Kč
Muži v offsidu - 11%
Humorný obraz typického českého fotbalového obecenstva z doby před 2. světovou válkou.
humor

Muži v offsidu

205 Kč
182 Kč
Poprask v sýrové uličce - 6%
(1x)
Robert Fulghum tak, jak ho známe a máme rádi. Je čím dál starší, moudřejší, ale smysl pro humor ani v nejmenším neztrácí. Utvrdí vás v tom, že je každý den plný zázraků, které člověk vidí jen, když chodí po světě s otevřenýma očima i srdcem.
humor
Ukázky

Poprask v sýrové uličce

202 Kč
190 Kč
Muž jménem Ove - 8%
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

humor
Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
343 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 150 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>