Nejprodávanější tituly - srpen 2019
dům a zahrada

Permakulturní dům - 11%
(1x)
Co znamená bydlet permakulturně? Již sedmá brožurka edice Klíč k soběstačnosti vás seznámí se základními východisky, úvahami a praktickými řešeními hledajícími cesty k permakulturnímu domu.
dům a zahrada

Permakulturní dům

207 Kč
184 Kč
Permakulturní farma - 11%
(1x)
Permakulturu – metody udržitelného designu a spolupráce s přírodou – lze aplikovat nejen na zahrádky, ale stejně dobře i na rozsáhlé farmy a na celé oblasti krajiny.
dům a zahrada

Permakulturní farma

207 Kč
184 Kč
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné - 11%
Chystáte se vysadit pár keřů révy vinné na svém pozemku a tápete, jak o ně dál pečovat?
dům a zahrada

Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné

179 Kč
159 Kč
Sušenky pro psy - Nejlepší recepty na rozmazlování - 11%
Chcete svého pejska opravdu hýčkat? Pak ho překvapte vlastnoručně připravenými a doma pečenými psími pamlsky. Ještě nikdy nebylo mlsání tak zdravé. Všechny sušenky jsou z těch nejlepších surovin a neobsahují sůl, cukr, barviva a konzervační látky.
dům a zahrada

Sušenky pro psy - Nejlepší recepty na rozmazlování

143 Kč
127 Kč
Z lovce společníkem - 11%
Psi loveckých plemen se dají snadno vycvičit k tomu, pro co byli vyšlechtěni, ale se zvládáním běžných situací, ve kterých se mohou ocitnout při každodenním provozu, to už může být těžší, a to i přes jejich společenskou povahu.
dům a zahrada

Z lovce společníkem

314 Kč
279 Kč
Hnojení půdy a kompostování v zahradě - 11%
Možná vás už napadla otázka, proč sousedovi tak krásně zahrádka prospívá a vám ne. Tento stav může mít mnohé příčiny. Může to být špatný výběr rostlin pro vaše stanoviště, na živiny chudá půda nebo nedostatečná ochrana před chorobami a škůdci.
dům a zahrada

Hnojení půdy a kompostování v zahradě

152 Kč
135 Kč
Pastva pro včely - 11%
Zdravá včelstva a dobré, vysoce cenné výnosy medu, jsou cílem každého včelaře. Nejdůležitějšími předpoklady pro to jsou: nabídka nektaru, medovice a pylu nepřetržitě od časného jara do pozdního podzimu.
dům a zahrada

Pastva pro včely

341 Kč
303 Kč
Květiny pro každou zahradu - 11%
Lze si vůbec představit zahradu bez květin? Asi jen stěží, vždyť přinášejí do prostoru kolem nás pestrost, proměnlivost a především barevnost. A přece jen se kvetoucí květinové záhony objevují v zahradách méně, než by se čekalo.
dům a zahrada

Květiny pro každou zahradu

386 Kč
343 Kč
Netradiční ovoce pro každou zahradu - 20%
Lee Reich do své knihy vybral dvě desítky užitkových dřevin. Některé z nich mají u nás tradici velmi bohatou – vždyť třeba mišpule, rybíz či dřín se pěstovaly už ve středověkých klášterních zahradách.
dům a zahrada
Ukázky

Netradiční ovoce pro každou zahradu

220 Kč
176 Kč
Bylinková zahrádka - 11%
Autor, zkušený zahradník, se s vámi podělí o všechny zkušenosti, které pěstováním bylinek získal. Dozvíte se vše o přípravě půdy, minerálních a organických hnojivech, úpravě záhonu, zalévání, nákupu semen či sadby a o každodenní péči o rostliny.
dům a zahrada

Bylinková zahrádka

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 72 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>