Nejprodávanější tituly - srpen 2019
detektivky

Chladný den pro vraždu - 11%
(1x)
Kate Shugaková se po odchodu z kanceláře návladního v Anchorage vrací do rodného kraje na odlehlém severu Aljašky, aniž by tušila, že vzápětí dostane příležitost prokázat své detektivní schopnosti.
detektivky

Chladný den pro vraždu

314 Kč
279 Kč
Johana z Rožmitálu - 11%
Píše se rok 1450. Ovdovělý zemský správce Jiří z Poděbrad hledá ženu, která by pečovala o jeho domácnost a byla opatrovnicí jeho dětí.
detektivky

Johana z Rožmitálu

233 Kč
207 Kč
Zlatá klec - 11%
(6x)
Napínavý román se odehrává ve Stockholmu a točí se kolem Faye, ženy připravené udělat cokoli, aby dosáhla toho, po čem nejvíc touží: pomsty.
detektivky

Zlatá klec

359 Kč
319 Kč
Tichý zabiják
(3x)
Berlín 1930. Smrt zbožňované herečky Betty Winterové přivádí Gereona Ratha do berlínských filmových ateliérů. Mladý kolínský komisař působící na berlínském oddělení vražd brzy pozná stinné stránky hvězdného prostředí a je svědkem přelomové fáze filmo
detektivky
Ukázky

Tichý zabiják

249 Kč
Dívka v ledu - 11%
(11x)
Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život.
detektivky

Dívka v ledu

404 Kč
359 Kč
Čtvrtá oběť
(8x)
Někde uprostřed města sedí vrah a v klidu si sestavuje svůj další plán. Kaalbringen, klidné letovisko, je ovládnuto hrůzou – v rychlém sledu zde došlo ke třem brutálním vraždám.
detektivky
Ukázky

Čtvrtá oběť

94 Kč
Olomoucký bestiář
(1x)
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
detektivky
Ukázky

Olomoucký bestiář

199 Kč
Letopisy královské komory VI. - Otrávený pohár / Smrt mučednice - 11%
Dva příběhy písaře královské komory Jiřího Adama z Dobronína se odehrávají v polovině 16. století.
detektivky

Letopisy královské komory VI. - Otrávený pohár / Smrt mučednice

314 Kč
279 Kč
Katarze - 11%
(2x)
Detektiv Huldar a dětská psycholožka Freyja musí zastavit nemilosrdného vraha, který chce jediné: aby jeho oběti trpěly a litovaly. Geniálně napínavý příběh o síle sociálních sítí a temné stránce mezilidských vztahů vás donutí se zamyslet..
detektivky

Katarze

359 Kč
319 Kč
Malé sladké lži
(2x)
Cat Kinsellová bývala tatínkova holčička až do dne, kdy svého otce přistihla, jak flirtuje se sedmnáctiletou Maryanne ze sousedství. Když pár dní nato Maryanne beze stopy zmizí, Catin otec zapírá, že by ji znal....
detektivky

Malé sladké lži

179 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 320 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 32 > >>