Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
detektivky

KAR
(3x)
Známý spisovatel se vrací do rodného města na základě anonymního písemného pozvání, aby pomohl vyřešit sérii nepochopitelných, zdánlivě nesouvisejících vražd. Karlovarský horor však pokračuje i za jeho pátrání po vrahovi.
detektivky
Ukázky

KAR

248 Kč
Spis Vaterland
(5x)
Červenec 1932, berlínská policie stojí před záhadou: v nákladním výtahu v „Domě Vaterland“, legendárním chrámu zábavy na Postupimském náměstí, leží mrtvý muž. Vše nasvědčuje tomu, že se utopil.
detektivky
Ukázky

Spis Vaterland

299 Kč
Clona
(2x)

Holger Munch a Mia Krügerová – skvělý tým vyšetřovatelů je zpět! V horském jezeře je nalezena zavražděná baletka. Opodál stojí prázdný fotoaparát, v jehož čočce je vyryté číslo. O pár dní později najde recepční pochybného hotýlku v jednom z pokojů mrtvého saxofonistu. Stopy ukazují na stejného pachatele, který zanechává policii podivné vzkazy.

Pod pseudonymem Samuel Bjork se skrývá úspěšný norský spisovatel, dramatik, zpěvák a textař Frode Sander Oien (* 1969). Svou první divadelní hru napsal v jedenadvaceti letech, od té doby vedle dalších her vydal dva vysoce hodnocené romány: Pepsi Love (2001) a Speed k snídani (2009), natočil šest hudebních alb, věnuje se také výtvarnému umění a překládá Shakespeara. Jeho první detektivka V lese visí anděl (2013, č. 2015) se hned po vydání stala hitem v celé Skandinávii. Následně tento vrstevnatý a propracovaný detektivní román, v němž uvádí na scénu dvojici detektivů Holgera Muncha a Miu Krügerovou, vyvolal obrovskou vlnu mezinárodního zájmu a již byl přeložen do více než třiceti jazyků. Druhý detektivní případ, který Holger s Miou vyšetřují v románu Sova (2015, č. 2016), se vyznačuje právě tak promyšlenou a napínavou zápletkou, ale navíc odhalí mnohé z osobního života obou hlavních hrdinů. Ve třetí knize s názvem Clona (2018, č. 2019) se osobní záležitosti vyšetřovatelů proplétají s případy více, než by si kterýkoli z nich přál…

detektivky
Ukázky

Clona

299 Kč
Zlodějka příběhů
(2x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

detektivky
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
Čarodějnice
(5x)
Ze statku nedaleko Fjällbacky zmizí za bílého dne čtyřletá Linnea. Na povrch vyplouvají tragické vzpomínky, před třiceti lety totiž ze stejného statku zmizela malá holčička, kterou později našli zavražděnou. Tehdy byly za její smrt odsouzeny dvě třináctileté kamarádky, vzhledem k věku však unikly vězení.
detektivky
Ukázky

Čarodějnice

249 Kč
Dokonalá vražda
(1x)
Světoznámá autorka románů Jude Deveraux přichází se svým debutem ve světě detektivek, s příběhem plným starých tajemství, smrtící nevraživosti a nepravděpodobné skupinky přátel, kteří jsou odhodlaní odhalit pravdu bez ohledu na následky...
detektivky
Ukázky

Dokonalá vražda

199 Kč
Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
detektivky
Ukázky

Síť

89 Kč
Smrtící tajnosti
(4x)
Abyste spáchali dokonalou vraždu, potřebujete dokonalé krytí...
detektivky
Ukázky

Smrtící tajnosti

382 Kč
Ďábel v zrcadle
(5x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.
detektivky
Ukázky

Ďábel v zrcadle

228 Kč
Vlk a dýka
(8x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
detektivky
Ukázky

Vlk a dýka

198 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 202 položek
1 2 3 .. 21 > >>