Nejprodávanější hudba - srpen 2019
hudba

To se to hraje
První oficiální album vsetínské písničkářské dvojice Žamboši přináší pod názvem To se to hraje patnáct různorodých písní. Propracované lichodobé písně střídají jazzové motivy, ale také třeba pochod, a dostane se i na exotičtější reggae.
hudba

To se to hraje

224 Kč
Ingwe
Na albu Ingwe je hudba inspirovaná mytologickými příběhy severoamerických indiánů, Eskymáků, starověkou Čínou i jinými kulturami. Název Ingwe pochází z afrického jazyka xhosa a znamená Modrý jeřáb.
hudba

Ingwe

269 Kč
Blues 4. kategorie / Božskej klid
Album Blues 4. kategorie je vzpomínkou na sedmdesátá léta 20. století a jsou na něm rané písně Jana Buriana. Album Božskej klid je sestaveno z písní vyjadřujících atmosféru první poloviny osmdesátých let 20. století.
hudba

Blues 4. kategorie / Božskej klid

224 Kč
Jako Šántidéví
Autorka, která měla hudbu v krvi. Byla schopná s neuvěřitelnou lehkostí napsat píseň v jakémkoliv myslitelném stylu a naprosto bezchybně a autenticky ji zazpívat. Album Jako Šantidéví bylo její poslední.
hudba

Jako Šántidéví

269 Kč
Longe
Zlínská formace Maraca, nořící se do vod etno world music s nádechem jazzu, zhudebnila na svém druhém albu básně nejslavnějšího moderního portugalského autora Fernanda Pessoy.
hudba

Longe

224 Kč
Silmarillion & Stará vlna
Reedice studiového alba Silmarillion sdružení Jan Hrubý & Kukulín je koncipováno jako vokální na rozdíl od ostatních projektů Jana Hrubého. Deska je tématicky zaměřena na hrdiny Tolkienova románu Silmarillion (Túrin, Beren a Lúthien, trpaslíci).
hudba

Silmarillion & Stará vlna

269 Kč
Černý koření
Černý mosty charakterizují vedle obrovské energie a svižného rytmu skladeb i klávesy a la Doors, je tu plnozvučná elektrická kytara vykreslující zkušená sóla, o standardně rozjetých bicích a stylovém, ve sboru sladěném zpěvu ani nemluvě.
hudba

Černý koření

89 Kč
Unikat
Elektrifikovaný folk liberecké formace Jarret a jejich třetí řadové album. Dobrá deska, která rozhodně stojí za poslech.
hudba

Unikat

134 Kč
Studio 1983 & Live 1988
Dvojalbum jednoho ze slavných souborů Nové vlny.
hudba

Studio 1983 & Live 1988

297 Kč
Černý z nebe
Jan Burian patří od poloviny sedmdesátých let k nejosobitějším českým písničkářům. Rok vydání alba: LP 1991, CD 1996.
hudba

Černý z nebe

179 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 62 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>