Nejprodávanější tituly - srpen 2019
romantika

Napravená - 11%
Probudí se po havárii z kómatu a nepamatuje si vůbec nic, posledních několik let jako by neexistovalo.
romantika

Napravená

332 Kč
295 Kč
Útesy - 11%
Když Jana s manželem sedí v letadle do milovaného Egypta, kde mají prožít vysněnou dovolenou, udělá se jí špatně a cítí, že musí okamžitě vystoupit.
romantika

Útesy

224 Kč
199 Kč
Hra na lásku - 20%
Kristýna to v životě nemá jednoduché. Ve svých šestadvaceti letech ví, jaké to je ztratit milovaného člověka. Michal, otec její dcerky Natálky, zemřel ještě dřív, než se narodila.
romantika
Ukázky

Hra na lásku

89 Kč
71 Kč
Než milenec na střeše… lepší manžel v hrsti?
Novinářka Lili stojí na životním rozcestí...
romantika
Ukázky

Než milenec na střeše… lepší manžel v hrsti?

179 Kč
Ostrov s vůní čerstvého chleba - 11%
(4x)
Někdy se stane, že žijete celé roky s přítelem, s nímž máte vlastní prosperující podnik, bydlíte v luxusním manažerském bytě v Plymouthu, chodíte do vybrané společnosti, a zdá se, že jinak to ani být nemůže. A pak přijde bankrot.....
romantika
Ukázky

Ostrov s vůní čerstvého chleba

268 Kč
238 Kč
Šťastní lidé čtou a pijou kávu - 20%
(3x)
Dá se vyléčit zlomené srdce? Mladá Pařížanka Diane je přesvědčená, že šťastní lidé čtou a pijou kávu, a proto tak nazve svou kavárnu. Když však při automobilové nehodě zahyne její manžel i malá dcerka, Diane ztratí smysl života.
romantika
Ukázky

Šťastní lidé čtou a pijou kávu

179 Kč
143 Kč
Rok Patrika
(4x)
Domácí násilí je ožehavé téma, které se týká všech společenských vrstev. Cílem knihy je ukázat, že nikdo by se neměl v podobné situaci stydět, bát se ostudy nebo čehokoliv jiného. Novela je prvotinou autorky Kláry Bártové.
romantika

Rok Patrika

224 Kč
V hnízdě kolibříka - 20%
Karolína má dvě zdravé děti, milujícího muže a společně vybudovanou vysněnou firmu. Co víc by si mohla ještě přát? To nečekaně zjistí, když bez varování spadne do víru vášně a prožije nezapomenutelnou noc – s cizím mužem!
romantika
Ukázky

V hnízdě kolibříka

149 Kč
119 Kč
Lásky a strasti - 20%
Lásky a strasti je románový debut již zkušené spisovatelky. Dramatický, strhující a mnoha dialogy zpestřený děj se odehrává částečně v USA.
romantika
Ukázky

Lásky a strasti

79 Kč
63 Kč
Šťastná kniha - 11%
(8x)
Taky vás někdy napadlo, že byste chtěli změnit svůj život? Odjet meditovat do Indie? Chovat bio ovce na Šumavě? Zachraňovat děti v Africe? Pracovat v baru na středomořské pláži?
romantika

Šťastná kniha

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 64 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>