Nejprodávanější Kniha - srpen 2019
detektivky

Síla přírody - 11%
(1x)
Nový případ detektiva Aarona Falka.
detektivky

Síla přírody

350 Kč
311 Kč
Spolek nemrtvých holek
(1x)
Na Fairmontské akademii během několika dní zemřou za podezřelých okolností tři studentky. Dle policie se jedná o sebevraždy, ale Mile Floresové se to nějak nezdá. Mezi mrtvými je její nejlepší kamarádka Riley, která by si život přece nikdy nevzala.
detektivky

Spolek nemrtvých holek

62 Kč
Tři minuty - 11%
Autoři Tři vteřin, švédského akčního špionážního thrilleru, který se stal bestsellerem New York Times, nejlepší švédskou detektivkou roku a nejlepší zahraniční krimi v Británii či Japonsku, přivádějí zpět hlavního hrdinu, kterého všichni považovali za mrtvého.
detektivky

Tři minuty

449 Kč
399 Kč
Zlatá klec - 11%
(6x)
Napínavý román se odehrává ve Stockholmu a točí se kolem Faye, ženy připravené udělat cokoli, aby dosáhla toho, po čem nejvíc touží: pomsty.
detektivky

Zlatá klec

359 Kč
319 Kč
Zlomení - 11%
Městečko Grantley opanuje strach. Všechno začalo vyhlášením pátrání po pohřešované čtrnáctileté školačce. Už jen tato zpráva poskytla obyvatelům města dostatečný důvod k obavám.
detektivky

Zlomení

314 Kč
279 Kč
Čtvrtý králův pes - 11%
(2x)
Děj románu zavádí čtenáře na přelom 14. a 15. století do doby vlády Václava IV. Do království, kde každý bojuje s každým, se po mnoha letech vrací z Itálie Hynek Tas z Boru, tvrdě vycvičený středověký osobní strážce.
detektivky

Čtvrtý králův pes

305 Kč
271 Kč
Ďáblova lest - 11%
Studentka archeologie jen náhodou unikne podivné smrti a je nalezena v posttraumatickém šoku. Zakrvácený oděv a tajemné magické symboly, které jí kdosi namaloval na tělo krví, nasvědčují, že nepůjde o obvyklý kriminální případ.
detektivky

Ďáblova lest

179 Kč
159 Kč
Hra na smrt - 11%
Mistrovská švédská variace záhady zamčeného pokoje plná napětí, nečekaných zvratů a psychologických pastí, zasazená do blízké a ne tak nepravděpodobné budoucnosti.
detektivky

Hra na smrt

269 Kč
239 Kč
Hrobaříci a Hrobaři - 55%
(2x)
Knihou Hrobaříci a Hrobaři, která volně navazuje na detektivky pro mladé čtenáře Tajemství Hrobaříků a Hrobaříci v podzámčí, se uzavírá románová trilogie, v níž pětičlenné bratrstvo pátrá po zločinech a záhadách sahajících hluboko do minulosti.
detektivky

Hrobaříci a Hrobaři

222 Kč
99 Kč
Jasnozřivost - 11%
Alice Šíma opět na stopě zločinu! Druhý díl detektivní série s geniální šachistkou.
detektivky

Jasnozřivost

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 119 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 12 > >>