Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2019
medicína

Predialýza - 11%
„Predialýza“ je první monografií zabývající se detailně obdobím před zahájením dialyzační léčby nebo před transplantací ledviny.
medicína

Predialýza

626 Kč
556 Kč
Schizofrenie, její příčiny a léčba - 13%
Schizofrenie je duševní nemoc, se kterou si naši psychologové a psychiatři nevědí dost dobře rady. Jejich potíže se jim snaží ulehčovat různými farmaky, ale podstata nemoci a tím i způsob léčby jim stále zůstává utajen.
medicína

Schizofrenie, její příčiny a léčba

23 Kč
20 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
medicína

Migréna

377 Kč
354 Kč
Psychologie 1. díl - 11%
Učebnice jako jediná na trhu se zaměřuje přímo na potřeby žáků studujících obor sociální činnost. V prvním díle je žákům předkládána problematika obecné a vývojové psychologie se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
medicína

Psychologie 1. díl

242 Kč
215 Kč
Varovné signály očkování - 6%
(9x)
Profesorka Strunecká, autorka bestselleru Doba jedová, nabízí v nové knize o očkování srozumitelným a jasným způsobem vysvětlení mechanismů imunity a důsledků vakcinace.
medicína

Varovné signály očkování

237 Kč
223 Kč
Důvěra v nevědomí - 11%
Kniha je jedinečným přínosem k porozumění psychoterapeutickému procesu, jelikož obsahuje reflexe jednotlivých fází či klíčových momentů jak ze strany analytika, tak klientky. Vedle názorných popisů procesu nabízí i propojení s teoretickými koncepty.
medicína

Důvěra v nevědomí

242 Kč
215 Kč
Cviky na vaši bolest - 14%
Rehabilitační a sportovní lékař MUDr. Kamil Ramík vás naučí jednoduché cviky vycházející z moderních postupů současné rehabilitace. Jsou velmi účinné a přináší rychlou úlevu od bolesti. Jasný a stručný popis cviků doplňuje fotografiemi.
medicína

Cviky na vaši bolest

185 Kč
159 Kč
Poradenská psychologická diagnostika dětí a dospívajících - 11%
Publikace sleduje v dosud nejkomplexnější podobě problematiku psychologické diagnostiky dětí ve školním věku.
medicína

Poradenská psychologická diagnostika dětí a dospívajících

266 Kč
236 Kč
Aspergerův syndrom - 11%
(2x)
Aspergerův syndrom patří do skupiny poruch autistického spektra. V České republice vychází kniha Tonnyho Attwooda jako první monografie o Aspergerově syndromu.
medicína

Aspergerův syndrom

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 79 položek
<< < 1 .. 6 7 8