Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
medicína

Tak o co jde?
Proč máme tak často pocit, že se život nevyvíjí podle našich představ? Nový návod pro šťastný život podle renomovaného psychiatra.
medicína
Ukázky

Tak o co jde?

359 Kč
Spoušťové body
Trpíte chronickými bolestmi? Operace a další invazivní techniky nejsou jediným řešením. Zbavte se chronické bolesti sami – kdykoliv a kdekoliv! Bolest je často přenesená z jiných oblastí těla, občas i velmi vzdálených místu, které právě bolí.
medicína

Spoušťové body

809 Kč
Mezi nebem a pacientem
(4x)
Při jeho práci jde o vteřiny. Během nich se musí rozhodnout, vytěsnit emoce a často si i sáhnout na dno. Lékař letecké záchranky Marek Dvořák takové situace zažívá denně a teď i vás vezme do světa, o kterém snil už jako malý kluk.
medicína

Mezi nebem a pacientem

350 Kč
Od fragmentace k integraci
Samotný název knihy Od fragmentace k integraci napovídá, jaký pohled má biosyntetická psychoterapie na trauma a jeho terapii.
medicína

Od fragmentace k integraci

359 Kč
Spoušťové body a fascie - 10%
Spoušťové body jsou bolestivá, dlouhodobě zkrácená a špatně prokrvená místa ve svalové tkáni, která často způsobují přenos bolesti. Bolest si můžete sami zmírnit ošetřením svalů a fascií.
medicína

Spoušťové body a fascie

598 Kč
538 Kč
Já. O mozku, vědomí a sebeuvědomování - 10%
(1x)
Knížka je čtenářsky náročnější, určena především lékařům, psychologům, filosofům, přírodovědcům, odborníkům na počítačové vědy, pedagogům, motivovaným teologům - a samozřejmě i všem, kdo se snaží pochopit, co znamená, řeknou-li si "Já".
medicína

Já. O mozku, vědomí a sebeuvědomování

340 Kč
306 Kč
Urgentní medicína - 10%
Urgentní medicína patří mezi mladší medicínské obory a v posledních letech se dynamicky rozvíjí. Zabývá se multidisciplinární problematikou diagnostiky, primárního ošetření a terapie náhle vzniklých stavů bezprostředního ohrožení života, ...
medicína

Urgentní medicína

2 200 Kč
1 980 Kč
Teoretické základy metody Neuro-vývojové stimulace
Autorka PhDr. Marja Volemanová, PhD., původem z Holandska, se zabývá problematikou přetrvávajících primárních reflexů již řadu let.
medicína

Teoretické základy metody Neuro-vývojové stimulace

441 Kč
Často nemocné dítě
Předkládaná publikace není učebnicí pediatrie ani klinické imunologie pro danou problematiku, ale souhrnem zkušeností lékaře, který se téměř 40 let zabývá problematikou často nemocných dětí.
medicína

Často nemocné dítě

270 Kč
Orgány nepatří do nebe
(2x)
Příběhy české transplantační chirurgie. Renata Kalenská v knize rozhovorů vzdává hold Jiřímu Froňkovi, mimořádné osobnosti české transplantační chirurgie...
medicína

Orgány nepatří do nebe

359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 125 položek
1 2 3 .. 13 > >>