Nejprodávanější knihy - září 2019
beletrie

Katarze
(2x)
Detektiv Huldar a dětská psycholožka Freyja musí zastavit nemilosrdného vraha, který chce jediné: aby jeho oběti trpěly a litovaly. Geniálně napínavý příběh o síle sociálních sítí a temné stránce mezilidských vztahů vás donutí se zamyslet..
beletrie

Katarze

359 Kč
Kdopak se baví
(1x)
„Mladší sestra“ románu Manžela jsem nezabila má tentokrát čtyři hlavní postavy: mladou vesnickou ženu, díky níž nahlédneme do světa prostituce, vysokého komunistického funkcionáře, který to dotáhne až na guvernéra provincie, okresního ředitele Pozemních staveb, státního úřadu výstavby silnic a mostů, a postavu nepříliš uvědomělého zástupce ředitele Úřadu ochrany životního prostředí.
beletrie

Kdopak se baví

296 Kč
Klíč soudného dne
Na Princetonské univerzitě umírá v laboratoři, kde se pracuje s nebezpečným biologickým materiálem, úspěšný genetik. V římské bazilice sv. Petra je nalezen mrtvý vatikánský archeolog. V Africe je u tábora Červeného kříže zavražděn syn senátora...
beletrie

Klíč soudného dne

314 Kč
Klub
Hans Stichler pochází ze skromných poměrů. Když mu jeho jediná žijící příbuzná zprostředkuje stipendium na univerzitě v Cambridgi a on má jako protislužbu vyřešit zločin, ještě netuší, k čemu se zavázal.
beletrie

Klub

269 Kč
Kocour
(9x)
Knížka přináší kratochvilné a občas velmi napínavé historky o kocouru Filipovi, se kterým má čtenář příležitost prožít četná dobrodružství, občas hodně nebezpečná. Nechybí tu však ani opravdová romance, jež kocoura potkala v dospělém věku.
beletrie
Ukázky

Kocour

233 Kč
Kočičák
(1x)
Autorova druhá sbírka příběhů navazuje na knihu Noční výpravčí. Jejich hrdiny jsou obyčejní lidé, kteří se dostali do situace, o kterou nikdy nestáli, ale s kterou se musejí poprat.
beletrie
Ukázky

Kočičák

144 Kč
Kontrastní zvířátka 2
Leporelo plné vysoce kontrastních černobílých obrázků zaujme miminka již od dvou týdnů života a pomůže jejich rozvoji.
beletrie

Kontrastní zvířátka 2

116 Kč
Kořist

Na jihu Anglie se událo několik bizarních, nicméně velmi fatálních nehod. Mladý milionář se štěstím vyvázl utonutí, aby po několika týdnech uhořel ve vlastním voze. Na tři zlodějíčky ujíždějící v ukradeném autě zaútočili štíři... Takovýchto neš

beletrie

Kořist

332 Kč
Kouzelnická parta
(1x)
Kouzla a dobrodružství v podání populárního herce a kouzelníka! První díl nové fantastické série, která má spoustu triků v rukávu.
beletrie

Kouzelnická parta

269 Kč
Kouzelný jednorožec: Sny se vyplní
Jen co Laura zašeptá kouzelná slova, její poník Soumrak se promění v jednorožce.
beletrie

Kouzelný jednorožec: Sny se vyplní

179 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100