Nejprodávanější Kniha - září 2019
světová

Z lásky oheň pohřební
Mick Wall ve své nejnovější knize přináší neobyčejně pronikavý a aktuální pohled na skutečný příběh The Doors a zároveň i na velmi inspirativní prostředí Los Angeles a celé Kalifornie tehdejší doby.
světová

Z lásky oheň pohřební

116 Kč
Záblesk světla
Léto roku 1990. Jones Riddell nedávno zbankrotoval a po neshodách s manželkou se rozhodli pro dočasné odloučení. Teď přivádí svého syna Trevora do Riddell House, monumentálního rodinného sídlo vypínajícího se nad rozlehlém pozemku.
světová

Záblesk světla

314 Kč
Zátiší s Datlem
(2x)
Román oblíbeného amerického autora, jehož rámcem je obyčejná pohádka.
světová
Ukázky

Zátiší s Datlem

232 Kč
Anděl Esmeralda
Kniha nabízí průřez spisovatelovou tvorbou od konce sedmdesátých let do současnosti. V jistém smyslu přitom může sloužit jako úvod do DeLillova světa, najdeme v ní totiž většinu autorových erbovních témat: odcizení, paranoiu, obavu či děs ze světa.
světová
Ukázky

Anděl Esmeralda

223 Kč
Anonymní katolík
Autobiografická kniha Thierryho Bizota, známého televizního producenta, vypráví s notnou dávkou sebeironie o znovuobjevení křesťanské víry, které nastane, když to nejméně čeká – uprostřed krize středního věku.
světová

Anonymní katolík

206 Kč
Atlantský gen
(4x)

Lidstvo před 70 000 lety málem vymřelo. Přežili jsme, ale nikdo netušil jak. Až do této chvíle. Schyluje se k odpočítávání do další fáze vývoje člověka – a lidstvo už tentokrát přežít nemusí. Světový bestseller. Prodáno 1 500 000 výtisků.

světová
Ukázky

Atlantský gen

338 Kč
Autobus
Už se vám někdy stalo, že jste nasedli do autobusu a vysedli někde jinde, než jste chtěli? Zaručujeme vám, že podobný pocit zažijete pokaždé, když otevřete tuto knihu!
světová
Ukázky

Autobus

350 Kč
Babička pozdravuje a omlouvá se
(8x)
Zábavný a napínavý příběh plný nečekaných setkání, nepravděpodobných přátelství a obrovské síly pohádek a fantazie.
světová
Ukázky

Babička pozdravuje a omlouvá se

359 Kč
Básník
(3x)
Po akci Rusalka se mladý Krauz rozhodl zůstat na oddělení vražd. To ovšem spolu s Burgerem netušili, že pár dní nato je čeká případ, který prověří nejen jejich odborné schopnosti, ale i to nejdůležitější v práci detektivů - vzájemnou důvěru.
světová

Básník

269 Kč
Carpe Corpus
V malém univerzitním městě Morganville žili lidé a upíři v relativním příměří, a to až do příjezdu ďábelského upíra Bishopa, který pátral po knize upírských tajemství. Od té doby drží město a jeho obyvatele ve smrtícím sevření.
světová

Carpe Corpus

214 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100