Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - září 2019
světová

Cizinka - 11%
(3x)

Román Cizinka je kombinací dobrodružného a romantického příběhu na perfektně vykresleném historickém pozadí. Pokračování této romantické ságy v knihách Vážka v jantaru a Mořeplavec.

světová

Cizinka

359 Kč
319 Kč
Ďábelská jízda - 6%
(2x)
Už třetí sbírka automobilových recenzí, které Jeremy Clarkson píše týden co týden pro britské The Sunday Times. Jako obvykle si nebere žádné servítky. Ostrovtipné komentáře, břitké postřehy a ten nejsušší britský humor.
světová
Ukázky

Ďábelská jízda

296 Kč
278 Kč
Den, kdy jsem se naučil žít - 11%
(2x)
Nový román autora světoznámého bestselleru Muž, který chtěl být šťastný je poutavě napsaným příběhem, který osloví každého, kdo se zamýšlí nad sebou samým, hledá odpověď na otázku po smyslu života a chce se stát strůjcem svého osudu.
světová

Den, kdy jsem se naučil žít

268 Kč
238 Kč
Doktore, poplach, jde o všecko! - 11%
Vítejte znovu v malebném irském městečku Ballybucklebo mezi jeho bodrými obyvateli, jejichž radosti i trable humorně a s láskou líčí Patrick Taylor. Opět se setkáváme s Fingalem O’Reillym, svérázným a občas drsným, ale obětavým doktorem.
světová

Doktore, poplach, jde o všecko!

269 Kč
239 Kč
Horká půda - 27%
(2x)
Hluboko ve švédských lesích v první den podzimních honů je zastřelen starší muž. Nejednalo se však o náhodný výstřel. Hedda Hellbergová měla odjet na tři týdny do Itálie, aby se tam vzpamatovala ze smrti svého otce. Do hotelu ale nedorazí...
světová

Horká půda

271 Kč
198 Kč
Hurá na řeku
Hurá na řeku je moderní bajka plná humoru, zábavy a velkého dobrodružství. Hlavní hrdinové příběhu, medvěd, los a bobr, jsou nejlepší kamarádi, i když se občas na něčem neshodnou. Jednoho slunečného dne podniknou společný výlet na kánoi.
světová
Ukázky

Hurá na řeku

80 Kč
Jak to žije na hasičské stanici - 11%
Leporelo je určeno pro děti od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky, a tak si malí hasiči při prohlížení procvičí i jemnou motoriku.
světová

Jak to žije na hasičské stanici

224 Kč
199 Kč
Je smutné opouštět svět na jaře - 11%
Román faktu renomované německé autorky líčí události a osudy lidí žijících poblíž hranic s Rakouskem, ve vesničkách v okolí Brna, v místech, která se na samém konci války stala dějištěm krutých a násilných bojů mezi Čechy, Němci a Rusy.
světová

Je smutné opouštět svět na jaře

269 Kč
239 Kč
Jin Ping Mei aneb Slivoň ve zlaté váze IV. - 11%
Anonymní Jin Ping Mei aneb Slivoň ve zlaté váze znamenal ve vývoji čínského románu podobně razantní přelom jako Cervantesův Don Quijote v románu západním. Ve čtvrtém svazku zastihneme hlavního hrdinu na vrcholu.
světová

Jin Ping Mei aneb Slivoň ve zlaté váze IV.

330 Kč
294 Kč
Joker: Oslava 75. výročí - 11%
Dostává se vám do rukou sbírka těch nejlepších a nejpamátnějších příběhů klauna-zabijáka od jeho debutu v roce 1940 až po jedno z jeho posledních řádění v díle „Smrt rodiny“.
světová

Joker: Oslava 75. výročí

899 Kč
799 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100