Nejprodávanější knihy - září 2019
humor

Stopařův průvodce Galaxií 1.
(21x)
Nové ilustrované vydání!
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici...
humor
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1.

253 Kč
V žabím pyžamu
(1x)
Ani v tomto románu nezapomíná autor na rozvíjení šílené filosofické teorie, která se tentokrát točí hodně kolem žab.
humor
Ukázky

V žabím pyžamu

268 Kč
Velká kniha vtipu
Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou Pavla Kantorka, jehož kresby jsou plné hravé ironie. Vybraných 500 vtipů určitě potěší všechny milovníky dobrého humoru.
humor

Velká kniha vtipu

449 Kč
Z deníku ajťáka
(6x)
Humorná próza známého herce a komika vyprávějící příhody ze života jedné ajťácké party, který je plný koblih, sladkých limonád, kabelů, mejlů a snů o holkách z právního oddělení, ke kterým se naši hrdinové snaží marně přiblížit.
humor

Z deníku ajťáka

208 Kč
Objevy
OBJEVY. Vůbec první Magazín MF DNES vyšel v září 1993 a hned v prvním čísle byla také rubrika Objev dnes. Za vznikem rubriky stál novinář Martin Komárek, mistrovskými příspěvky ji rozvíjel Ladislav „Denis“ Verecký.
humor

Objevy

261 Kč
Jidiš pro radost
(1x)
Jidiš, dnes už téměř zaniklý jazyk východoevropských chasidských štetlů, zanechal v dnešní češtině jen malou stopu: chucpe, mišpoche, košer a možná i čurbes, kibic, ksindl. Proč tedy otevírat takovou příručku? – A proč ne? odpověděl by Leo Rosten.
humor

Jidiš pro radost

224 Kč
Po strništi bos
(11x)
Knihu autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl. Měl jsem přece ve svých sedmi osmi letech ty oči, co mám teď, akorát byly níž,"
humor
Ukázky

Po strništi bos

206 Kč
Nerovnováha a jiné povídky
(10x)
32 povídek. Několik nejstarších vzniklo už dávno, většina nedávno. Ty novější, to jsou vesměs osobitě zpracované příběhy, které autora opravdu potkaly. A také úvahy, které dnešní doba, někdy i proti autorově vůli, v jeho hlavě vyvolala.
humor

Nerovnováha a jiné povídky

80 Kč
Tak trochu úžasní
(6x)
Nejprodávanější humoristická kniha v Británii roku 2011. Všichni nesnáší dokonalé rodinky. Takže Battleovy si prostě zamilujete! Ideální čtení pro každého, kdo měl v životě pocit, že s ním doma žije podivná skupinka cizinců, kterým se říká příbuzní.
humor

Tak trochu úžasní

253 Kč
Nové povídky
(10x)
Soubor povídek Zdeňka Svěráka na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. Inspirací pro jejich příběhy byl život sám.
humor

Nové povídky

224 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 108 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>