Nejprodávanější Kniha - září 2019
psychologie

Psychologie sériových vrahů - 11%
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.
psychologie

Psychologie sériových vrahů

629 Kč
559 Kč
Ženské příběhy I. - 11%
(2x)
Příběhy, které vycházejí z pravdivé zkušenosti několika desítek odvážných žen, které se rozhodly promluvit nahlas o tom, co je tichým tabu.
psychologie

Ženské příběhy I.

257 Kč
228 Kč
Asertivně do života - 14%
Populárně-psychologická publikace nabízí metody konstruktivního zvládání řady typických patových komunikačních situací, které nám komplikují nejen soužití s ostatními v práci, ve škole a v rodině, ale i vztah k sobě samým.
psychologie

Asertivně do života

232 Kč
199 Kč
Kdo bude plakat, až tady nebudeš - 11%
Robin Sharma, autor světového bestselleru Mnich, který prodal své ferrari, shrnul svou životní moudrost a filozofii, jakož i praktické postřehy a poznatky, do stovky životních lekcí.
psychologie

Kdo bude plakat, až tady nebudeš

268 Kč
238 Kč
Matrix Energetics - 11%
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.
psychologie

Matrix Energetics

324 Kč
288 Kč
Motivace zvenčí je jako smrad - 11%
V této knize najdete mnoho překvapení. Zjistíte, že vnitřní motivace většinou není kladná. Že vnější motivace funguje jen pár hodin. A také zjistíte proč. Kniha vám "rozbije" téměř vše, co jste si dodnes mysleli o motivaci.
psychologie

Motivace zvenčí je jako smrad

359 Kč
319 Kč
Psychologie 1. díl - 14%
Učebnice psychologie podává teoretický výklad obecné psychologie, seznamuje s metodologií, zabývá se vývojovou psychologii, základy pedagogiky a základy sociální psychologie.
psychologie

Psychologie 1. díl

250 Kč
215 Kč
Hnízda snění
Snové obrazy a události odedávna podněcovaly lidskou tvořivost. Do Hnízd snění jsou vloženy úvahy o básnickém umění, o dechu a čáře, obrazech a nalezených objektech, instalacích i akcích.
psychologie

Hnízda snění

42 Kč
Co všechno vědí muži o ženách - 11%

Kniha plně vyjevuje šokojící pravdu o tom, co vědí muži o ženách. Potencionální zájemce upozorňujeme, že kniha obsahuje pouze prázdné stránky.

psychologie

Co všechno vědí muži o ženách

117 Kč
104 Kč
Láska a její kat - 11%

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

psychologie

Láska a její kat

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 152 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 > >>