Nejprodávanější Kniha - květen 2024
psychologie

Prostě vztahy - 11%
(1x)
Že důležité vztahy v našem životě nejsou jen ty partnerské či intimní, ukazuje nejnovější kniha psychoterapeuta Honzy Vojtka. Dívá se na vztahy z širší, pro někoho možná překvapivé perspektivy.
psychologie

Prostě vztahy

296 Kč
263 Kč
V říši hladových duchů - 11%
Toto je kniha o závislostech, tj. o něčem, co se týká každého z nás. Závislí totiž nejsme ani náhodou pouze na drogách, alkoholu, gamblingu nebo cigaretách.
psychologie

V říši hladových duchů

489 Kč
434 Kč
Nevratné poškození - 11%
Dospívající dívky stále častěji užívají testosteron, ničí si těla a vydávají se na nevratnou cestu ke změně pohlaví. Co stojí za tímto jevem, o kterém se podle některých aktivistů vůbec nesmí mluvit?
psychologie

Nevratné poškození

350 Kč
311 Kč
Všímavost a Já - 11%
(1x)
Představa, kterou máme sami o sobě, je formována v našem dětství a nezřídka je ovlivněna nejrůznějšími emočními zraněními.
psychologie

Všímavost a Já

350 Kč
311 Kč
Tanec židlí a tanec zájmen - 11%
Kniha nabízí unikátní vhled do přístupu Gestalt terapie k rodinné terapii. Rodina v postmoderní době má těžký úkol: má být místem, kde dosáhne seberealizace jak každý její jednotlivý člen, tak rodina jako celek. A to není snadný úkol.
psychologie

Tanec židlí a tanec zájmen

294 Kč
262 Kč
Ti, kteří se rozhodli - 11%
(1x)
Sebevražda. Tajemná, skrytá, uzavřená v hloubce srdce, a přesto na očích, tichá, často však hřmotná, decentní nebo surová, upozorňující či nic neříkající, odporná, jindy hodná obdivu, nečekaná, varující … definitivní.
psychologie
Ukázky

Ti, kteří se rozhodli

788 Kč
700 Kč
Smysl, svoboda a odpovědnost - 11%
Texty knihy jsou jedinečné a fascinující. Zahrnují čtyřicetileté údobí a skýtají celistvý pohled na Franklovo dílo a zároveň bezprostředně vypovídají o jeho osobitém myšlení, povaze a způsobu přetavení vlastního prožitku ve smysl.
psychologie

Smysl, svoboda a odpovědnost

178 Kč
158 Kč
Brouci v hlavě - 11%
Nejste tím, co se vám honí hlavou! V této knize vám dva experti na zvládání úzkostí nabízejí dovednosti založené na kognitivně behaviorální terapii, které vám pomohou odpoutat se od rušivých myšlenek.
psychologie

Brouci v hlavě

314 Kč
279 Kč
Nekončící drama - 11%
Znáte někoho, kdo jako by si liboval v krizi? Někoho, kdo si vytváří vypjaté situace i tam, kde nejsou?
psychologie

Nekončící drama

413 Kč
367 Kč
Přechytračte svůj mozek - 11%
V tomto převratném, komplexním a přístupném průvodci o tom, jak se mozek učí, se dozvíte, jak studovat efektivněji a účinněji, jak se zbavit stresu při zkouškách a především jak si učení užívat.
psychologie

Přechytračte svůj mozek

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 179 položek
1 2 3 .. 18 > >>