Nejprodávanější e-knihy - září 2019
humanitní obory

Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B1 (CCE B1) - 20%
(2x)
Publikace je určena všem zájemcům o Certifikovanou zkoušku z češtiny pro cizince na úrovni B1 (CCE–B1), kterou pořádá Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy v Praze (ÚJOP UK).
humanitní obory
Ukázky

Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B1 (CCE B1)

130 Kč
104 Kč
Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B2 - 20%
(3x)
Publikace je určena všem zájemcům o Certifikovanou zkoušku z češtiny pro cizince na úrovni B2 (CCE–B2), kterou pořádá Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy v Praze (ÚJOP UK).
humanitní obory
Ukázky

Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B2

160 Kč
128 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
humanitní obory
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Úvod do psychologie - 20%
Učebnice klade důraz na charakteristiku základních psychických jevů, procesů a činností, díky kterým se člověk ve světě, ve společnosti i v sobě samém orientuje, zvládá nároky na něho kladené a usiluje dát svému životu směr a smysl.
humanitní obory
Ukázky

Úvod do psychologie

271 Kč
217 Kč
Tupá poranění - 20%
Kniha je určena medikům, soudním lékařům a lékařům všech chirurgických oborů, kteří přicházejí denně do styku s tupými poraněními. Ocení ji i záchranáři a další příslušníci integrovaného záchranného systému.
humanitní obory
Ukázky

Tupá poranění

220 Kč
176 Kč
Speciální kineziologie - 20%
Speciální kineziologie je základem pro studium speciálních disciplín rehabilitačního lékařství, fyzioterapie, ortopedie a dalších medicínských oborů zabývajících se pohybem lidského těla.
humanitní obory
Ukázky

Speciální kineziologie

543 Kč
434 Kč