Nejprodávanější e-knihy - září 2019
Asie

Deník japonské manželky - 20%
(2x)
Když se Veronika poprvé seznámila se spolužákem z Japonska, neměla ani tušení, že se do něj zamiluje a za několik let s ním odletí do Tokia, kde mu porodí syna a začne žít jako skutečná Japonka.
Asie
Ukázky

Deník japonské manželky

189 Kč
151 Kč
Od Rusi k Rusku - 20%
Vyčerpávající studie o vzniku Rusi a následně Ruska podávávající též nástin teorie etnogeneze a pasionarity jako cyklického růstu a rozpadu energie etnických skupin, koncepce ojedinělé, v Česku doposud nepublikované.
Asie
Ukázky

Od Rusi k Rusku

242 Kč
194 Kč
Encyklopedie mytologie Japonska a Koreje - 20%
Autorky, koreanistka a japanistka, přinášejí základní přehled o vývoji mytických a náboženských systémů na Korejském poloostrově a Japonském souostroví.
Asie
Ukázky

Encyklopedie mytologie Japonska a Koreje

90 Kč
72 Kč
Tomík na cestách - 20%
Dopravní prostředek si vybral vskutku netradiční – tuk-tuk starý 35 let, který si pořídil v Thajsku. Odtud vyrazil přes Myanmar, Indii, Nepál, Írán, Turecko a další země, dokud po 13 000 kilometrech nedorazil do roka a do dne do České republiky.
Asie
Ukázky

Tomík na cestách

249 Kč
199 Kč
Regionální řád a mocnosti Blízkého východu - 20%
(2x)
Blízký východ je vysoce nestabilním a konfliktním regionem, tedy oblastí častého výskytu mezistátních i vnitrostátních konfliktů a s tím spojené spirály zbrojení a napjatých vztahů mezi státy.
Asie
Ukázky

Regionální řád a mocnosti Blízkého východu

199 Kč
159 Kč
Japonsko - 20%
Přehled zajímavých míst: hora Fudži, chrámy a svatyně v Tokiu, Kjótu a Ósace. Tipy na volnočasové aktivity: zajděte do tradičního japonského divadla, relaxujte v lázních onsen, užijte si v karaoke baru.
Asie
Ukázky

Japonsko

179 Kč
143 Kč
Rakousko-uherská politika vůči sovětskému Rusku 1917-1918 - 20%
Autor ve své práci analyzuje politiku Rakousko-Uherska vůči bolševickému Rusku. Věnuje se především rozboru mírových jednání mezi centrálními mocnostmi a Ruskem, k nimž došlo na přelomu let 1917–1918
Asie
Ukázky

Rakousko-uherská politika vůči sovětskému Rusku 1917-1918

170 Kč
136 Kč
Pod hradbou Himálaje - 20%
(2x)
O krásách i o leckdy kruté, méně známé tváři Nepálu pojednává kniha významného české fotografa-cestovatele Zdeňka Thomy, kterou napsal spolu se svou ženou a synem.
Asie
Ukázky

Pod hradbou Himálaje

149 Kč
119 Kč
Japonsko - 20%
(1x)
Kniha načrtává hlavní linie vývoje japonské civilizace od vzestupu císařského dvora, přes středověk s dominující vojenskou vrstvou, složitou moderní dobu s četnými zvraty až po současnost.
Asie
Ukázky

Japonsko

50 Kč
40 Kč
Írán - 20%
Kniha přináší přehledné dějiny Íránu od dob starověké Persie až po současnost. Text uzavírá encyklopedické heslo, přehled vzájemných vztahů i aktuální rady pro případné návštěvníky, turisty i obchodníky.
Asie
Ukázky

Írán

50 Kč
40 Kč