Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2019
alternativní medicína

Myslet srdcem - 11%
(6x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
alternativní medicína

Myslet srdcem

314 Kč
279 Kč
Léčba informací - 11%
(3x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
alternativní medicína

Léčba informací

259 Kč
230 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
alternativní medicína

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Čarodějné byliny - 11%

Život starých babek kořenářek byl neustálým balancováním – mezi bylinkářstvím a uměním léčit, nedůvěrou a pronásledováním. Claudia Ritterová začala pátrat a shromáždila o „čarodějnicích“ a jejich léčivých bylinách mnoho informací a materiálů.

alternativní medicína

Čarodějné byliny

314 Kč
279 Kč
Příběhy obyčejného uzdravení - 11%
(1x)
Kniha lékaře Jana Hnízdila je složená z příběhů lidí, kteří byli ochotní naslouchat, vzali svůj rozum do vlastní hrsti a uzdravili se, a doplněná rozhovory na téma komplexní medicíny.
alternativní medicína

Příběhy obyčejného uzdravení

242 Kč
215 Kč
Co nám tělo říká - 11%
(3x)
Kniha předkládá duchovní (s jednáním související) příčiny různých onemocnění.
alternativní medicína

Co nám tělo říká

297 Kč
264 Kč
Bylinky pro děti a maminky 2 - 11%
V herbáři druhé knihy úspěšné autorky najdou čtenáři "nejobyčejnější" léčivé plevely a bylinky, které lze u nás sbírat a pěstovat.
alternativní medicína

Bylinky pro děti a maminky 2

404 Kč
359 Kč
Játra a jejich léčba - 11%
(1x)
Představte si, že byste se mohli zaměřit na jeden jediný aspekt vašeho zdraví a tím byste ovlivnili všechny ostatní – a zároveň tím i preventivně zabránili rozvinutí zdravotních potíží, o nichž jste ani netušili, že číhají pod povrchem.
alternativní medicína

Játra a jejich léčba

539 Kč
479 Kč
Uzdrav své tělo - 11%
(1x)
V tomto nově přepracovaném vydání se s vámi chce autorka podělit o jeden z důvodů, proč ví, že průběh choroby může být zvrácen prostou změnou našeho myšlení.
alternativní medicína

Uzdrav své tělo

161 Kč
143 Kč
Domácí konopné recepty - 11%
První kniha, ve které se naučíte vyrábět si domácí konopné masti, konopnou kosmetiku, čisticí prostředky, koupelové soli, esenciální vody, konopné nápoje a řadu dalších léčivých a zkrášlujících přípravků z konopí. Více než 75 receptů.
alternativní medicína

Domácí konopné recepty

394 Kč
350 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 47 položek
1 2 3 .. 5 > >>