Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2019
všeobecné a ostatní

Ať žijou mikrouti - 11%
Láska možná prochází žaludkem, ale celý náš život řídí útroby… Známý psychiatr, publicista a vysokoškolský pedagog píše poutavě, poučně, originálně i s humorem o střevním mikrobiomu, jemuž se také říká “střevní mozek”.
všeobecné a ostatní

Ať žijou mikrouti

314 Kč
279 Kč
Myslet srdcem - 11%
(6x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
všeobecné a ostatní

Myslet srdcem

314 Kč
279 Kč
Řekni mi, kde tě bolí, a já ti řeknu proč - 11%
Naše tělo mluví. Jen mu musíme umět naslouchat. Bolesti a choroby, které postihují naše tělo, nejsou dílem náhody či ranami osudu, nýbrž přesnými signály, že se nám do životní cesty postavila nějaká překážka.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Řekni mi, kde tě bolí, a já ti řeknu proč

268 Kč
238 Kč
Genetika v širších souvislostech - 11%
Kniha Genetika v širších souvislostech Geny – Psýché – Prostředí je určena pro širší veřejnost, zdůrazňuje interdisciplinární charakter, výhody a omezení současné genetiky.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Genetika v širších souvislostech

359 Kč
319 Kč
Vědomé zdraví - Praktické rady, návody, prostředky a postupy - 11%
Kniha nabízí originální komplexní návod na sebeuzdravení. Obsahuje diagnostické metody, podle kterých zjistíte vaše aktuálně slabé místo.
všeobecné a ostatní

Vědomé zdraví - Praktické rady, návody, prostředky a postupy

224 Kč
199 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
všeobecné a ostatní

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex - 11%
Tantrismus zdůrazňuje, že v absolutně nerozlišeném bytí se nejdříve probouzí vědomá energie, která je také Matkou světa. Základem tantrického způsobu života je především harmonie a pozitivní přístup k životu.
všeobecné a ostatní

Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex

340 Kč
302 Kč
Veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví - 11%
Učebnice přináší aktuální informace a poznatky z oblasti ochrany zdraví, prevence nemocí, zdravého životního stylu a veřejného zdravotnictví České republiky (ČR) a Evropské unie (EU).
všeobecné a ostatní

Veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví

269 Kč
239 Kč
Příběhy obyčejného uzdravení - 11%
(1x)
Kniha lékaře Jana Hnízdila je složená z příběhů lidí, kteří byli ochotní naslouchat, vzali svůj rozum do vlastní hrsti a uzdravili se, a doplněná rozhovory na téma komplexní medicíny.
všeobecné a ostatní

Příběhy obyčejného uzdravení

242 Kč
215 Kč
Zdravá střeva - 11%
(1x)
V knize Zdravá střeva nám autoři taky nabízejí své jídelníčky a recepty, zaměřují se na fermentovanou stravu, probiotika a prebiotika i další změny stravovacích návyků a životního stylu, kteří posilují zdraví mikrobioty.
všeobecné a ostatní

Zdravá střeva

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 132 položek
1 2 3 .. 14 > >>