Nejprodávanější e-knihy - září 2019
psychologie pro každého

12 pravidel pro život - 20%
(5x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
psychologie pro každého
Ukázky

12 pravidel pro život

278 Kč
222 Kč
Faktomluva - 20%
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
psychologie pro každého
Ukázky

Faktomluva

279 Kč
223 Kč
Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
psychologie pro každého
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Radikální upřímnost - 20%
(2x)
Tato kniha je praktickým manuálem, jak dosáhnout ve svém životě svobody, intimity a radosti. Brad píše nevybíravým jazykem a nebojí se poukázat na mýty, pověry a lži, kterým jsme byli vystaveni naší výchovou a kulturou.
psychologie pro každého
Ukázky

Radikální upřímnost

270 Kč
216 Kč
Rádce pravého muže - 20%
(1x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
psychologie pro každého
Ukázky

Rádce pravého muže

329 Kč
263 Kč
Cesta pravého muža - 20%
(8x)
Cesta pravého muža by mala byť "povinným" čítaním. David Deida je jedným z prevratných a najprovokatívnejších duchovných učiteľov súčasnosti. Učí mužov, ako byť mužmi a ženy, ako byť ženami, ako porozumieť mužom a ako ich podporiť v ich mužnosti.
psychologie pro každého
Ukázky

Cesta pravého muža

189 Kč
151 Kč
Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření - 20%
(3x)
Živě a populárně napsaná knížka popisuje, co to syndrom vyhoření je a jak se rodí, přináší i tabulky s možností „obodovat se“ v naší konkrétní situaci, ale hlavně pomáhá hledat cestu, jak z téhle šlamastyky ven.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

249 Kč
199 Kč
Musicophilia - 20%
(1x)
Oliver Sacks, nazývaný "dvorní básník medicíny", ve své další významné knize s názvem Musicophilia pátrá po místě, které hudba obývá v našem mozku, a po tom, jak ovlivňuje náš psychický i fyzický stav.
psychologie pro každého
Ukázky

Musicophilia

222 Kč
178 Kč
Pečuj o své démony - 20%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie pro každého
Ukázky

Pečuj o své démony

195 Kč
156 Kč
Emoční inteligence - 20%
(3x)

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

psychologie pro každého
Ukázky

Emoční inteligence

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 64 položek
1 2 3 .. 7 > >>