Nejprodávanější Kniha - září 2019
zoologie

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - 11%
(1x)
Hravá sbírka pozoruhodných zajímavostí ze světa zvířat.
zoologie
Ukázky

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

269 Kč
239 Kč
Genialita ptáků - 11%
(2x)
Jak mohou ptáci vytušit, že se blíží bouře, o které my zatím nemáme sebemenší ponětí? Jak najdou cestu do tisíce kilometrů vzdálených míst, když tam nikdy nebyli? Jak dovedou přesně napodobit složité zpěvy desítek dalších druhů?
zoologie
Ukázky

Genialita ptáků

448 Kč
398 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
zoologie

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Atlas vyhubených živočichů - 11%
(1x)
I když naše planeta překypuje životem, všechna zvířata už v přírodě bohužel nespatříme. Fascinující velkoformátový atlas zvířat, která obývala naši planetu.
zoologie

Atlas vyhubených živočichů

359 Kč
319 Kč
Savci České republiky - 11%
Publikace podává ucelený přehled našich volně žijících savců. Po úvodních kapitolách následuje výčet téměř všech z devadesáti současných druhů.
zoologie

Savci České republiky

536 Kč
476 Kč
Citový život zvířat - 11%
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.
zoologie
Ukázky

Citový život zvířat

332 Kč
295 Kč
Pravda o hovínku - 11%
Staň se detektivem v divoké přírodě!
zoologie

Pravda o hovínku

314 Kč
279 Kč
Příroda České republiky - 10%
Úvod knihy pojednává o životním prostředí živočichů na našem území, o nepůvodních druzích a jejich významu, o druzích žijících s člověkem, o praktickém významu živočichů, problematice jejich ochrany a systematickém členění.
zoologie

Příroda České republiky

527 Kč
476 Kč
Stopy zvířat v životní velikosti - 11%
Určovat stopy zvířat není tak jednoduché, jak by se zdálo. Tato knížka vám, díky výstižným a přesným kresbám, které zobrazují každou stopu ve stutečné velikosti, pomůže zvířata dobře určit.
zoologie

Stopy zvířat v životní velikosti

269 Kč
239 Kč
Dravci a sovy
Z celého ptačího světa působí dravci a sovy snad nejvíce na naši obrazotvornost. Síla a rychlost dravců imponovala lidem odedávna a dodnes na opeřené vládce vzdušného prostoru pohlížíme s respektem i trochou závisti.
zoologie

Dravci a sovy

179 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>