Nejprodávanější e-knihy - září 2019
sociologie

Vzpoura deprivantů - 20%
(2x)
Kniha je určena všem lidem zajímajícím se o zlo ve společnosti - autoři se pokoušejí pochopit, proč jsou někteří lidé zrůdy, bez ohledu na to, zda se chovají kriminálně, nebo zákonu unikají a jsou z nich lidé někdy nesmírně mocní, bohatí - a oblíbení.
sociologie
Ukázky

Vzpoura deprivantů

199 Kč
159 Kč
Co počít ve vlkově břiše - 20%
Edice je autorovým výborem nejdůležitějších textů, které napsal v uvedeném období. Východiskem Tesařových společenských aktivit bylo přesvědčení, že jediným účinným způsobem, jak vyjít z totalitního režimu, je vytváření struktur občanské společnosti.
sociologie
Ukázky

Co počít ve vlkově břiše

279 Kč
223 Kč
„Pojď s námi budovat pohraničí!“ - 20%

Práce německého historika Andrease Wiedemanna mapuje druhou a méně známou část procesu, při kterém došlo k vůbec největším přesunům obyvatelstva v českých zemích v historii – celkem se vyhnání a znovuosídlování bezprostředně týkalo pěti milionů lidí

sociologie
Ukázky

„Pojď s námi budovat pohraničí!“

224 Kč
179 Kč
Čítanka sociologických klasiků - 20%
Renomovaný český autor, PhDr. Jan Jandourek, Ph.D., sestavil pro české čtenáře ojedinělou čítanku klasických sociologických textů.
sociologie
Ukázky

Čítanka sociologických klasiků

246 Kč
197 Kč
Zdraví - kultura - společnost - 20%
Komu patří starost o zdraví? Je naše zdraví spíše věcí lékařskou, nebo společenskou a politickou? Přináší více lékařské péče a kontroly lepší zdraví?
sociologie
Ukázky

Zdraví - kultura - společnost

130 Kč
104 Kč
Kolektivní paměť. K teoretickým otázkám - 20%
Během posledních tří desetiletí jsme svědky toho, že se problematika paměti stává jedním z dominantních témat sociálních a humanitních věd. Někteří autoři dokonce v této souvislosti hovoří o novém paradigmatu.
sociologie
Ukázky

Kolektivní paměť. K teoretickým otázkám

210 Kč
168 Kč
Kvalita života seniorů - 20%
Publikace předkládá aktuální pohled na problematiku kvality života seniorů v domovech pro seniory v České republice, který zdůrazňuje bio-psycho-sociální a spirituální determinanty kvality života seniorů.
sociologie
Ukázky

Kvalita života seniorů

161 Kč
129 Kč
Slovník sociologických pojmů - 20%
Jak sám autor uvádí, smyslem této knihy je v naší chaotické době vrátit čtenáře k významům slov. Žijeme nejen v záplavě neutříděných informací, ale také v době slovníků, které vrací čtenáře k systematickému poznání.
sociologie
Ukázky

Slovník sociologických pojmů

339 Kč
271 Kč
Víme si rady s duchovními potřebami nemocných? - 20%
Iniciátorka a propagátorka hospicového hnutí v České republice - MUDr. Marie Svatošová - je bestselleristkou Karmelitánského nakladatelství.
sociologie
Ukázky

Víme si rady s duchovními potřebami nemocných?

152 Kč
122 Kč
Sociální práce ve zdravotnictví - 20%
Kniha je určena pracovníkům profese sociální práce, včetně sociální práce ve zdravotnictví, a studentům sociální práce a zdravotnických oborů. Soustředí se na základní otázky sociální práce ve zdravotnictví, která má u nás mnohaletou tradici.
sociologie
Ukázky

Sociální práce ve zdravotnictví

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>