Nejprodávanější hudba - září 2019
pop

Real Life
Multiplatinová zpěvačka a držitelka Řádu britského impéria Emeli Sandé přichází s novým albem Real Life.
pop

Real Life

305 Kč
Září
Reedice LP alba mnohohlavého orchestru Zvíře jménem Podzim. S prvním eponymním albem ji spojují české texty a rukopis rostoucího talentu Jakuba Königa, hudebně je ovšem daleko pestřejší.
pop

Září

449 Kč
Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.
pop

Konnichiwa

296 Kč
Homo Fonkianz
Homo Fonkianz je čtvrté studiové album české skupiny J.A.R.
pop

Homo Fonkianz

287 Kč
Půlnoční vlak Michala Tučného
Na začátku našich muzikantských životů jsme si brali plnými hrstmi, Michal Tučný byl pro nás vždy obrovská inspirace. Letos si naplno užijeme to, že můžeme tyto dary oplatit a vrátit zpět.
pop

Půlnoční vlak Michala Tučného

341 Kč
Threads
Threads je v pořadí jedenácté studiové album americké písničkářky Sheryl Crow. Na desce hostuje Johnny Cash, St Vincent, Mavis Staples, James Taylor, Keith Richards, Eric Clapton nebo Sting.
pop

Threads

350 Kč
Úplně levej
Druhé album pojmenoval Pokáč podle jedné z písní, která – jak sám přiznává - svým názvem „poměrně přesně popisuje" jeho manuální zručnost. Z celkového počtu 14 písniček je pět již dobře známých díky vtipným videoklipům, které písničkář zveřejnil.
pop

Úplně levej

314 Kč
Duety
Legendární album Lucie Bílé a Karla Gotta vyšlo poprvé v roce 1997 a stalo je trhákem. Ve verzi rozšířené o skladbu Krása vyšlo o dvanáct let později. Duety se stalyjedním znejprodávanějších albobou několikanásobných slavíků.
pop

Duety

287 Kč
Folk Songs
V jednotlivých nahrávkách se legendární Kronos Quartet spojil s věhlasnými písničkáři a kolegy z labelu Nonesuch. Poprvé skladby zazněly na oslavách padesátých narozenin značky na koncertech v londýnském Barbican a v BAM v New Yorku.
pop

Folk Songs

386 Kč
Vlasy

První album písničkáře Pokáče s názvem Vlasy, z roku 2017!  

pop

Vlasy

296 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>