Nejprodávanější knihy - září 2019
počítače

Vývoj aplikací pro iOS - 11%
Vývoj aplikací pro iOS vás rychle provede vším potřebným, abyste mohli svou aplikaci nabídnout milionům majitelů telefonů a tabletů značky Apple.
počítače

Vývoj aplikací pro iOS

531 Kč
472 Kč
Zoner Photo Studio X - 11%
Jediná publikace na našem knižním trhu, která se podrobně věnuje práci v modulu EDITOR ve velmi rozšířeném software na úpravy fotografií - Zoner Photo Studio X.
počítače

Zoner Photo Studio X

315 Kč
280 Kč
Želví grafika - 11%
Želví grafika je způsob, jak vykreslovat zajímavé obrázky pomocí několika elementárních příkazů („jdi dopředu“, „zatoč doprava“) a základních programátorských konstrukcí (cykly, proměnné, funkce).
počítače

Želví grafika

179 Kč
159 Kč
Gogo, kluk z internetu - 11%
Bam, čaute, tu je GoGo! Tento pozdrav se ozývá z desítek videí, jež získala neuvěřitelné množství fanoušků. Jejich autorem je GoGo, vlastním jménem Daniel Štrauch, ulítlý, kurážný a především vtipný mladík z bratislavské Petržalky.
počítače

Gogo, kluk z internetu

314 Kč
279 Kč
Já, JůTuber - 11%
První kniha o JůTuberech v Čechách a na Slovensku! Exkluzivní rozhovory s tvými oblíbenými JůTubery. Jejich návody, tipy, rady a triky, jak se stát úspěšným ve světě YouTube. Jakou používají techniku? Co je pro ně nejdůležitější?
počítače
Ukázky

Já, JůTuber

269 Kč
239 Kč
Softwarové inženýrství - 11%
Jste studenti, kteří mají povinné či volitelné kurzy softwarového a systémového inženýrství? Pracujete jako softwaroví inženýři? V této publikaci získáte dokonalý přehled v oboru. Ti zkušenější si pak mohou osvěžit a doplnit své znalosti témat.
počítače

Softwarové inženýrství

1 161 Kč
1 032 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2