Nejprodávanější e-knihy - září 2019
podle předmětů

Mikroekonomie - 20%
Druhé vydání Mikroekonomie je určeno všem zájemcům o mikroekonomickou větev ekonomie, která analyzuje chování ekonomických subjektů, ať již jsou jimi jednotlivci, domácnosti, podniky nebo vláda.
podle předmětů
Ukázky

Mikroekonomie

424 Kč
339 Kč
Větičky na nepravidelná slovesa - 20%
Nepravidelná slovesa si teď můžete procvičit v krátkých větách a tak si je lépe zapamatovat. Budete číst 500 vět v angličtině a také v češtině. Poznáte, jak se nepravidelná slovesa používají ve větách.
podle předmětů
Ukázky

Větičky na nepravidelná slovesa

99 Kč
79 Kč
Anglické konverzační otázky a odpovědi pro středně pokročilé - 20%
Přečtěte si 700 otázek a odpovědí a naučte se ptát v angličtině ještě dnes.
podle předmětů
Ukázky

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro středně pokročilé

99 Kč
79 Kč
Angličtina jedna pět IV. - 20%
Jste mírně až středně pokročilí a chtěli byste si rozšířit slovní zásobu o dalších 350 anglických slovíček a opravdu se něco naučit? Tato e-kniha je vytvořena přímo pro vás.
podle předmětů
Ukázky

Angličtina jedna pět IV.

149 Kč
119 Kč
Angličtina pro radost I. - 20%
Anglicko-česká e-kniha pro začátečníky. Pozor, žádné vysvětlování gramatiky, žádná doplňovací cvičení, ani 30 nových slovíček na jedné stránce. Nic takového. V této e-knize najdete pouze základní anglické texty a rozhovory na cestování.
podle předmětů
Ukázky

Angličtina pro radost I.

95 Kč
76 Kč
Angličtina pro samouky - 20%
Cílem knihy je osvojení základní gramatiky a zvládnutí běžné komunikace. Koncepce učebnice je založena na cvičných větách, které přímo navazují na výklad každého gramatického jevu.
podle předmětů
Ukázky

Angličtina pro samouky

339 Kč
271 Kč
Odborné kreslení - 20%
Tato učebnice je studijním podkladem a předlohou pro výuku odborného kreslení na středních průmyslových školách stavebních. Seznamuje studenty se základy grafického vyjadřování, uplatňovaného v oborech architektura a stavitelství.
podle předmětů
Ukázky

Odborné kreslení

186 Kč
149 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
podle předmětů
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Úvod do psychologie - 20%
Učebnice klade důraz na charakteristiku základních psychických jevů, procesů a činností, díky kterým se člověk ve světě, ve společnosti i v sobě samém orientuje, zvládá nároky na něho kladené a usiluje dát svému životu směr a smysl.
podle předmětů
Ukázky

Úvod do psychologie

271 Kč
217 Kč
ANGLIČTINA - Příprava na státní maturitu - 20%
Zkuste si 10 testů těsně před maturitou a zkoušející vás už nepřekvapí! Je třeba znát i přesnou formu zkoušky, nejen umět anglicky. Natrénujte si průběh ústní části nanečisto pomocí simulace otázek i přesné formy zkoušení.
podle předmětů
Ukázky

ANGLIČTINA - Příprava na státní maturitu

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>