Nejprodávanější knihy - září 2019
zdraví a výchova dětí

Předškolní pedagogika - 11%
Kniha poskytuje základní úvod do studia předškolní pedagogiky jako hlavního studijního oboru na středních a vyšších odborných školách pedagogického směru.
zdraví a výchova dětí

Předškolní pedagogika

266 Kč
236 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

zdraví a výchova dětí

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Hry s hudbou a techniky muzikoterapie - 11%
Soubor hudebně-terapeutických činností a dalších aktivit pro děti a dospělé.
zdraví a výchova dětí

Hry s hudbou a techniky muzikoterapie

296 Kč
263 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 11%
Publikace se věnuje inkluzi ve vzdělávání z řady hledisek: pohlíží na ni z roviny filozofické, obecně didaktické, speciálněpedagogické i historické.
zdraví a výchova dětí

Inkluzivní vzdělávání

269 Kč
239 Kč
Magické dítě - 11%

Klasické dílo, které hluboce zpochybnilo panující názory na porodní praxi, rodičovství a vzdělávání dětí. Jeho odvážné myšlenky o tom, jak západní společnost děti poškozuje a jak bychom o ně i o sebe mohli pečovat lépe.

zdraví a výchova dětí

Magické dítě

313 Kč
278 Kč
To pravé jídlo při těhotenské cukrovce - 11%
Skutečně revoluční kniha v oblasti léčby těhotenské cukrovky, která v mnohém převrací léta zavedené dietetické postupy. Je určena jak odborné, tak i laické veřejnosti jako nejúplnější zdroj informací k tomuto tématu.
zdraví a výchova dětí

To pravé jídlo při těhotenské cukrovce

270 Kč
240 Kč
Aby nás to spolu bavilo celý rok - 11%
Kniha nabízí témata, která autorka zpracovala do jednotlivých projektů. Vytvořila je na základě prožitků dětí a vycházela přitom z příběhů a pohádek, písniček, říkadel, hádanek i z běžných situací.
zdraví a výchova dětí

Aby nás to spolu bavilo celý rok

224 Kč
199 Kč
Ztraceni v rudolfínské Praze - 11%
Gamebooková kniha vypráví napínavý příběh dvou současných dětí, Vojty a Klárky, které se nedopatřením dostanou do minulosti a ocitnou v Praze Rudolfa II.
zdraví a výchova dětí

Ztraceni v rudolfínské Praze

179 Kč
159 Kč
Cvičení a terapie pro děti s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, Poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení - 11%
Tato kniha, která je zároveň cvičebním manuálem, napsala autorka pro rodiče s dětmi s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení.
zdraví a výchova dětí

Cvičení a terapie pro děti s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, Poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení

268 Kč
238 Kč
Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
zdraví a výchova dětí

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 174 položek
<< < 1 2 3 4 .. 18 > >>