Nejprodávanější e-knihy - září 2019
medicína

Zdravotně-kompenzační cvičení - 20%
Publikace přináší soubory cviků, které se zaměřují na jednotlivé oblasti pohybového systému, a tím cíleně působí na zlepšení zdravotního stavu jedince, především na stav pohybového systému. Praktická obsahuje 127 instruktivních originálních obrázků.
medicína
Ukázky

Zdravotně-kompenzační cvičení

195 Kč
156 Kč
Management v ošetřovatelství - 20%
Publikace je zaměřena nejen na management v ošetřovatelství, ale také na obecný management, management ve zdravotnictví, ošetřovatelský management, personální management atd. Je vhodná pro výuku studentů.
medicína
Ukázky

Management v ošetřovatelství

297 Kč
238 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
medicína
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Spektrum poruch příjmu potravy - 20%
Kniha je výsledkem dlouhodobé klinické a výzkumné práce editorky, vynikající české odbornice na poruchy příjmu potravy, a spolupracujících odborníků, především lékařů a psychologů.
medicína
Ukázky

Spektrum poruch příjmu potravy

458 Kč
366 Kč
Outlines of Embryology - 20%
Publikace se věnuje období ontogenetického vývoje člověka, který probíhá od oplodnění po narození - tedy období prenatálního vývoje. Poskytuje souhrn nejpodstatnějších znalostí z embryologie a srozumitelnou formou vysvětluje komplikované procesy.
medicína
Ukázky

Outlines of Embryology

120 Kč
96 Kč
Všechno dopadne jinak - 20%
(2x)
Kniha rozhovorů s novinářkou Libuší Koubskou.
medicína
Ukázky

Všechno dopadne jinak

189 Kč
151 Kč
Emoce - 20%
Kniha se zabývá složitou otázkou, co jsou emoce a jak s nimi zacházet.
medicína
Ukázky

Emoce

280 Kč
224 Kč
Řízení kvality ve zdravotnickém zařízení - 20%
Kniha mapuje historii a současnost řízení kvality ve zdravotnictví ve světě i v ČR. Podle praktických zkušeností se zaváděním systému řízení kvality dle ISO 9004:2000 v nemocnici navrhuje, jak tento proces řídit.
medicína
Ukázky

Řízení kvality ve zdravotnickém zařízení

251 Kč
201 Kč
Hraniční porucha osobnosti a její léčba - 20%
Publikace se věnuje jedné z nejčastějších poruch osobnosti, která výrazně zhoršuje kvalitu života zejména mladým lidem – brání jim ve studiu, v práci i v kontaktu s vrstevníky, v navazování a udržování partnerských vztahů.
medicína
Ukázky

Hraniční porucha osobnosti a její léčba

390 Kč
312 Kč
Já blázním s vámi - 20%
Kniha Martina Jarolímka, uznávaného českého odborníka na léčbu schizofrenie, zakladatele a primáře Denního psychoterapeutického sanatoria Ondřejov, mapuje jeho celoživotní snahu o pochopení a léčbu psychotického onemocnění.
medicína
Ukázky

Já blázním s vámi

170 Kč
136 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 74 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>