Nejprodávanější e-knihy - září 2019
medicína

Jazyk a myšlení - 20%
Prostřednictvím jazyka se díváme na svět kolem nás a přemýšlíme. Znamená to tedy, že způsob chápání reality a myšlení jednoho národa, který hovoří svým rodným jazykem, se liší od chápání a myšlení lidí ostatních národností,kteří hovoří jazyky jinými?
medicína
Ukázky

Jazyk a myšlení

150 Kč
120 Kč
Lexicon medicum - 20%
Neocenitelnou příručkou, která vychází opět po jedenácti letech, je společné dílo filologa prof. PhDr. Jana Kábrta, CSc., a lékaře doc. MUDr. Jana Kábrta, CSc., nazvané Lexicon medicum.
medicína
Ukázky

Lexicon medicum

660 Kč
528 Kč
Medicína katastrof - 20%
Ani v dnešní přetechnizované době není lidstvo schopné účinně předcházet všem mimořádným událostem a katastrofám, ať již přírodním nebo způsobeným lidmi.
medicína
Ukázky

Medicína katastrof

550 Kč
440 Kč
Medicínské právo - co a jak - 20%
Publikace obsahuje souhrn praktických rad, jak řešit problémové situace, na co si dát pozor a čeho se vyvarovat v běžné lékařské praxi, při řízení zdravotnického zařízení nebo provozování soukromé lékařské praxe.
medicína
Ukázky

Medicínské právo - co a jak

130 Kč
104 Kč
Outlines of Histology - 20%
Histologie je nauka o tkáních. Nové, revidované vydání obecné histologie se kromě popisu základní jednotky tkání - buňky - zabývá čtyřmi druhy základních tkání.
medicína
Ukázky

Outlines of Histology

100 Kč
80 Kč
Psychologie osobnosti - 20%
(1x)
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína
Ukázky

Psychologie osobnosti

424 Kč
339 Kč
Rorschachova metoda - 20%
Kniha se věnuje jednomu z nejslavnějších nástrojů, využívaných k diagnostice v psychologii. Seznamuje čtenáře s diagnostikou procesů vnímání, myšlení, emočního prožívání a mezilidských vztahů prostřednictvím Rorschachovy metody.
medicína
Ukázky

Rorschachova metoda

288 Kč
230 Kč
Řízení rizik při poskytování zdravotních služeb - 20%
Jste v řídící funkci ve zdravotnickém zařízení — nemocničním nebo ambulantním? Studujete zdravotnický management? Pak bez této publikace nemůžete obstát!
medicína
Ukázky

Řízení rizik při poskytování zdravotních služeb

339 Kč
271 Kč
Molekulární genetika pro bioanalytiky - 20%
V oblasti molekulární genetiky lze od nástupu nového milénia pozorovat velké pokroky ve vyšetřovacích metodách. Stěžejními momenty tohoto rozvoje byly: dokončení projektu Lidský genom, aplikace čipové technologie a sekvenování nové generace.
medicína
Ukázky

Molekulární genetika pro bioanalytiky

240 Kč
192 Kč
Jemným dotykem - 20%
Jemné doteky uvolňují napětí. Kraniosakrální terapie přispívá k budování pocitu důvěry a bezpečí a pomáhá vyrovnat se i s následky komplikovaného porodu.
medicína
Ukázky

Jemným dotykem

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 74 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>