Nejprodávanější e-knihy - září 2019
romantika

Tajemství hedvábného vějíře - 20%
(1x)
Kniha nás zavádí do Číny 19. století. Dívky zde procházejí drastickou zkouškou podvazování chodidel a jako ženy jsou odsouzeny žít v izolaci.
romantika
Ukázky

Tajemství hedvábného vějíře

198 Kč
158 Kč
Druhý břeh - 30%
Sestry Hermína a Stefanie, které po revoluci uprchly z Francie, nacházejí po dlouhé a dobrodružné cestě Evropou nový domov v Čechách. Život na malém panství však komplikuje nenávist příbuzných.
romantika
Ukázky

Druhý břeh

189 Kč
132 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Božský bastard - 20%
(3x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika
Ukázky

Božský bastard

198 Kč
158 Kč
Agentka - 20%
(2x)

I literární agentka může rozjet pátrání. Třeba po vlastním štěstí. Amy Mannová má zdánlivě všechno, co si lze přát ke štěstí – úspěšnou a prosperující literární agenturu v Oxfordu, zajímavou práci spojenou s neméně zajímavými služebními cestami, krásný starý dům na anglickém venkově a spoustu přátel i ctitelů.

romantika
Ukázky

Agentka

209 Kč
167 Kč
Dámská jízda - 30%
(2x)
Ze sladké Paříže, města zamilovaných, přijíždí do Prahy šest dam velkého světa. Pět Francouzek a jedna Angličanka. Anne má jasný cíl – navštívit místa, kde pobývali její předkové z matčiny strany. Nachází však mnohem víc, stejně jako její přítelkyně.
romantika
Ukázky

Dámská jízda

179 Kč
125 Kč
Dotkni se mě, lásko - 20%

Zuzana je přesvědčená, že už ji žádná láska nečeká. A přitom ji má přímo vedle sebe… Zuzana je úspěšná žena. Tedy navenek určitě. Studovala vysokou školu, z malé slovenské vesnice se přestěhovala do Bratislavy, našla si skvělé zaměstnání. Má spoustu přátel a s kolegy v práci si rozumí. Co všechno ale musela v životě překonat, aby se dostala tam, kde je? Proč matka bránila Zuzaně ve vztahu s Jankem, její první láskou, a proč s ní Janko přerušil veškerý kontakt?

romantika
Ukázky

Dotkni se mě, lásko

249 Kč
199 Kč
Splněné sny - 20%
Jednoho osudného léta se tři velice odlišné ženy ocitnou v městečku Summer Hill ve Virginii a zjistí, že mají společného mnohem víc, než si zpočátku uvědomovaly.První manželství šedesátnice Olivie bylo dlouhé a nešťastné, ovšem nyní se znovu vdala.
romantika
Ukázky

Splněné sny

229 Kč
183 Kč
Vím, že tě chci - 20%
Navenek má Tyler Bruce dokonalý život. Jezdí neskutečným bourákem, jeho přítelkyně vypadá jako bohyně a žádný mejdan se bez něj neobejde.
romantika
Ukázky

Vím, že tě chci

249 Kč
199 Kč
200 kg lásky - 20%
Jsem tlustá, tak to prostě je. Nemám jen pár kilo nadváhy. Jsem slonice, rozežraná tlustá kráva. Tak nějak mě obyčejně častují ti, co mě potkávají na ulici. Proto už raději moc nevycházím, abych to nemusela poslouchat.
romantika
Ukázky

200 kg lásky

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>