Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2019
Evropa

Jizerské hory - lyžařská mapa 1:60 000 - 11%
4.aktualizované vydání lyžařské mapy Jizerských hor na vodovzdorném neroztrhnutelném syntetickém materiálu DuPont™ - Tyvek®.
Evropa

Jizerské hory - lyžařská mapa 1:60 000

80 Kč
71 Kč
Ottův atlas výletní trasy Česká republika - 11%
(1x)
Unikátní vydání Ottova atlasu turistických tras se zaměřuje na nejkrásnější a nejzajímavější místa Čech, Moravy a Slezska včetně pohraničí, s přesahem do okolních zemí.
Evropa
Ukázky

Ottův atlas výletní trasy Česká republika

539 Kč
479 Kč
TATRY - turistický sprievodca v panorámach - 11%
Turistický sprievodca Západnými, Vysokými a Belianskymi Tatrami formou 50 panoramatických záberov. V obrázkoch sú popísané názvami všetky významné vrchy a doliny.
Evropa

TATRY - turistický sprievodca v panorámach

122 Kč
108 Kč
Atlas – co je kde na Zemi - 11%
První dětský atlas, který předvádí náš svět ve 3D zobrazení. Díky jeho více než 60 speciálně vytvořeným trojrozměrným mapám a ilustracím se malí čtenáři seznámí se všemi světadíly Země. V úvodu Atlas navíc přináší i obrazové vysvětlení jejího vývoje.
Evropa

Atlas – co je kde na Zemi

359 Kč
319 Kč
Bedekr: Francie - 11%
0blíbený a zábavný cestopis s konkrétními radami a tipy pro cestovatele podle TV cyklu přichází opět v knižní podobě!
Evropa

Bedekr: Francie

242 Kč
215 Kč
Dublin - Inspirace na cesty - 11%
Turistický průvodce nabitý aktuálními informacemi z řady nakladatelství Berlitz. Text je doplněn množstvím poutavých fotografií. Pevná, šitá vazba vydrží časté používání v terénu a díky praktickému formátu lze průvodce pohodlně nosit v kapse.
Evropa

Dublin - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Šumava - Známá a neznámá - 11%
(1x)
Opravdový chrám přírody, největší oáza zeleně uprostřed Evropy, romantika i nostalgie, dramatické příběhy a záhady – je těžké vystihnout charakteristiku Šumavy, pohoří, ke kterému se musíme pořád vracet.
Evropa

Šumava - Známá a neznámá

359 Kč
319 Kč
Karel IV. a jeho Praha
Renomovaná autorka populárně historických publikací provede čtenáře středověkou Prahou ve stopách Karla IV. Jak Otce vlasti viděli jeho současníci, dvořané, řemeslníci, kupci a poutníci?
Evropa

Karel IV. a jeho Praha

179 Kč
Procházka po Karlově mostě - 11%
Karlův most – srdce Prahy, místo, kam často směřují kroky Pražanů a návštěvníků metropole z Čech i ze zahraničí. Projděte se i vy po tomto nádherném mostě a poznejte jednotlivé sochy a sousoší!
Evropa

Procházka po Karlově mostě

89 Kč
79 Kč
Repubblica Ceca - 11%
Con soli dieci milioni di abitanti, la giovane Repubblica Ceca vive gli anni della sua infanzia sospesa tra un passato ricco di eventi importanti e un presente dinamico.
Evropa

Repubblica Ceca

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>