Nejprodávanější tituly - září 2019
ostatní sporty

Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
ostatní sporty
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
ostatní sporty
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Cyklokomiks - 11%
Zábavné stripy ze světa cyklistiky pro profíky i pro hobíky, v nichž se o této oblíbené outdoorové činnosti dozvíte ledacos nového a zároveň si připomenete, co k ní neodmyslitelně patří.
ostatní sporty

Cyklokomiks

242 Kč
215 Kč
Didaktika plavání - 11%
Publikace, kterou připravil kolektiv autorů z katedry plaveckých sportů Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, je určena pro posluchače studijních oborů tělesná výchova a sport a pro zájemce o plaveckou výuku.
ostatní sporty

Didaktika plavání

297 Kč
264 Kč
Mentální trénink v individuálních sportech - 11%
Motivace, soustředění, víra ve vlastní schopnosti a emocionální stabilita jsou základní vlastnosti, které úspěšný sportovec v jakémkoliv sportu musí mít.
ostatní sporty

Mentální trénink v individuálních sportech

296 Kč
263 Kč
Pohybové hry pro školáky - 11%
Jednotlivá cvičení pro rozvoj sportovních dovedností dětí obsahují schematický i slovní popis činnosti, který pomůže jednoduchým a zábavným způsobem vést žáky.
ostatní sporty

Pohybové hry pro školáky

197 Kč
175 Kč
Stolní tenis - 11%
Kniha shrnuje teoretické základy pro zvládnutí optimální úderové a pohybové techniky stolního tenisu a principy při zatěžování hráčů v systematickém tréninku.
ostatní sporty

Stolní tenis

359 Kč
319 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
ostatní sporty

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Lekce jógy - 11%
(1x)
André Van Lysebeth za svého života vydal šest knih; v tomto díle se zabývá některými praktickými problémy při cvičení jógy a věnuje se řadě dalších ásan se specifickými účinky.
ostatní sporty
Ukázky

Lekce jógy

268 Kč
238 Kč
Medical yoga 2 - 11%
S námi bude jóga zdravější. V knize najdete další informace a další cvičení Metody Medical Yoga ve spojení jógovou praxí a s know-how Spiraldynamik®.
ostatní sporty

Medical yoga 2

288 Kč
256 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>