Nejprodávanější knihy - září 2019
historické romány

Rozervané království - 11%
Jindřich z Lipé sedí ve věži pevného hradu Týřov, ale pokud si král Jan Lucemburský myslel, že když přidusí a později možná i odsekne hlavu hydry odbojných českých pánů, mýlil se.
historické romány

Rozervané království

305 Kč
271 Kč
Vikingové - Pomsta synů - 11%
(3x)
POMSTA VIKINGSKÝCH SYNŮ je historická detektivka z vikingského prostředí, jejíž příběh je založen na skutečných událostech, jež se odehrály v severní Anglii v letech 866 a 867. Jde o první část románové trilogie zasazené do doby raného středověku.
historické romány

Vikingové - Pomsta synů

359 Kč
319 Kč
Hrabě Monte Christo - 11%
(1x)
Hrabě Monte Christo je spolu se Třemi mušketýry jednou z nejvýznamnějších a nejznámějších Dumasových knih, ve které autor mistrovsky vylíčil barvitou historii Francie první poloviny devatenáctého století.
historické romány

Hrabě Monte Christo

359 Kč
319 Kč
Prokletí vladyckého rodu - 11%
Další případ mnicha Remigia, snímž jste se setkali vpředchozí knize Podivná vražda na knížecím dvorci, začíná prosbou vdovy po jeho bratrovi, aby pomohl najít toho, kdo připravil o život jejího nejstaršího syna.
historické romány

Prokletí vladyckého rodu

89 Kč
79 Kč
Jan Lucemburský II - Roky před úsvitem - 11%
Jan Lucemburský si už jako pětadvacetiletý vysloužil nevlídnou přezdívku „král cizinec“. České království bylo bez krále, který vyhledával dobrodružství ve vzdálených cizích zemích.
historické romány

Jan Lucemburský II - Roky před úsvitem

449 Kč
399 Kč
Zemřít na jaře - 11%
(3x)
Kniha je velkolepým obrazem o zmrzačených životech a traumatech mladinkých vojáků, které Hitler nuceně naverboval v samotném závěru druhé světové války.
historické romány
Ukázky

Zemřít na jaře

223 Kč
198 Kč
Ohnivé znamení - 11%
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
historické romány

Ohnivé znamení

403 Kč
358 Kč
Sharpův úder - 12%
Sedmý příběh série o Richardu Sharpovi, nyní poručíku britské armády v době napoleonských válek, se odehrává na jaře roku 1809 v Portugalsku.
historické romány

Sharpův úder

112 Kč
99 Kč
Andělská tvář II. - 11%
Napínavý dobrodružný příběh odehrávající se v exotickém prostředí francouzské kolonie v Tichomoří.
historické romány

Andělská tvář II.

269 Kč
239 Kč
Invaze - 11%
Británie, rok 44 našeho letopočtu. Země zdaleka ještě není poklidnou římskou provincií. Na trůn kmene Durotrigů se s podporou císaře Claudia vrací domorodý král, ale naděje na mír je stále v nedohlednu...
historické romány

Invaze

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>