Nejprodávanější knihy - září 2019
předškoláci

Rok na venkově - 11%
Po titulech Rok v lese a Rok ve školce přichází další obrázkové leporelo.
předškoláci
Ukázky

Rok na venkově

332 Kč
295 Kč
Šaty pro Amy - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích.
předškoláci
Ukázky

Šaty pro Amy

224 Kč
199 Kč
Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko - 11%
Hovínko se dělá do plíny, splachuje se do záchoda, zvířátka dělají svá hovínka venku... Ale co to vlastně hovínko je? Víš, že jsou brouci, kteří si dělají z hovínek kuličky, a že králík svoje bobky dokonce jí?
předškoláci

Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Do pohádky se zvířátky - 11%
Knížka pohádek odpovídá pravidlům genetické metody výuky čtení. Pohádky jsou přiměřeně krátké, aby je děti stihly bez problémů samy přečíst při hodině nebo za domácí úkol.
předškoláci

Do pohádky se zvířátky

194 Kč
172 Kč
Jen počkej! - 4 příběhy - 11%
Jen počkej, zajíci! je sovětská série krátkých kreslených příběhů, které režíroval Vjačeslav Kotěnočkin. Seriál byl natočen v letech 1969 – 1986 ve studiu Sojuzmultfilm v Moskvě.
předškoláci

Jen počkej! - 4 příběhy

89 Kč
79 Kč
Záchranářské pohádky - 11%
Dvacet vtipných pohádkových příběhů má jednoznačné hrdiny – hasiče, lékaře a policisty. Kromě nich se ale můžete těšit také na víly, vodníky, skřítky, princezny a další obvyklé pohádkové postavy.
předškoláci

Záchranářské pohádky

269 Kč
239 Kč
Traktory a náklaďáky - Nejlepší soubor samolepek - 11%
Milovníci traktorů a náklaďáků si s touto knihou užijí skvělou zábavu při spoustě činností spojených s vybarvováním a nalepováním 1000 samolepek.
předškoláci

Traktory a náklaďáky - Nejlepší soubor samolepek

143 Kč
127 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
předškoláci

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Betlém + Vánoční koledy s notami - 11%
Letos uplynulo sto let od Trnkova narození a Klára Trnková se pokusila sestavit betlém z postaviček z jeho vánočních pohlednic jako vzpomínku na krásná dětská léta. Připojena je publikace nejznámějších českých koled.
předškoláci

Betlém + Vánoční koledy s notami

134 Kč
119 Kč
Písanka 2 – Tahy, čáry - 11%
Procvič si tahy. Procvič si čáry. V tomto pracovním sešite najdete spoustu cvičení od těch úplně nejjednodušších až po ty složitější na procvičování tahu, čar a psaní písma. Sešit je určen pro děti z prvních tříd.
předškoláci

Písanka 2 – Tahy, čáry

35 Kč
31 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 92 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>