Nejprodávanější knihy - září 2019
předškoláci

Nejlepší hry do kapsy - 11%
Kniha představuje výběr z deseti dílů řady Hry do kapsy, které Portál vydal v letech 2003 až 2005. Zahrnuje to nejlepší z oblasti her sociálně psychologických, motorických a kreativních, které deset malých knížeček postupně nabízelo.
předškoláci

Nejlepší hry do kapsy

224 Kč
199 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
předškoláci

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Rok s krtkem - 11%
Hra a prožitek představují nejefektivnější způsob předávání informací a osvojování si nových poznatků. Princip učení hrou vyzdvihuje také tato publikace, nabízející ve 23 kapitolách konkrétní a detailně připravené náměty pro práci s dětmi podle čtyř
předškoláci

Rok s krtkem

269 Kč
239 Kč
Veršované rozcvičky pro kluky a holčičky - 11%
(1x)
Kniha sestavená z říkanek a veselých ilustrací, které děti motivují k pohybu.
předškoláci

Veršované rozcvičky pro kluky a holčičky

203 Kč
180 Kč
Šimonovy pracovní listy 5 - 11%

Než začnu psát, budu si s pastelkou hrát. Soubor zábavných grafomotorických cvičení pomůže dětem předškolního věku i malým školákům při zdokonalování jemné motoriky, smyslového vnímání a vytváření technických dovedností.

předškoláci

Šimonovy pracovní listy 5

149 Kč
132 Kč
Výchova prožitkem - 11%
Základní struktura knihy je inspirována ročním koloběhem. Každá kapitola má své nosné téma – projekt, který je nahlížen a zpracován z mnoha různých úhlů pohledu s důrazem na specifika předškolního vzdělávání.
předškoláci

Výchova prožitkem

269 Kč
239 Kč
Písanka 1 – Uvolňovací cviky - 11%
Zamíchej kaši doleva. Zamíchej kaši doprava. Navlékni na šňůrku barevné korálky. Nakresli veliké kapky deště... V tomto pracovním sešite najdete velké množství zábavných cvičení na uvolnění ruky.
předškoláci

Písanka 1 – Uvolňovací cviky

35 Kč
31 Kč
Šimonovy pracovní listy 4 - 11%
Pracovní listy jsou věnovány výše zmíněným deseti tématům, které respektují zkušenosti dětí a současně pomáhají rozvíjet jejich znalosti a dovednosti.
předškoláci

Šimonovy pracovní listy 4

143 Kč
127 Kč
Pohybové hry a cvičení s miminkem - 14%
Program cvičení rodičů s dětmi do jednoho roku. Děti potřebují lásku, něhu a vhodné podněty, aby se mohly optimálním způsobem rozvíjet. Přinášíme vám program cvičení rodičů s dětmi, který můžete snadno realizovat doma.
předškoláci

Pohybové hry a cvičení s miminkem

278 Kč
239 Kč
První písanka pro předškoláky - 11%
Aby se vaše dítě naučilo správně a úhledně psát, je nutné rozvíjet jemnou motoriku ruky od útlého věku. Tato kniha obsahuje soubor různých zábavných cvičení pro malé děti se zajímavými úkoly pro procvičování ruky.
předškoláci

První písanka pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>