Nejprodávanější knihy - září 2019
romány

Kroky v dešti
Láska v nelehké době socialismu, utajený sňatek, manželova zrada. Minulost se nedá utajit. Spletitý příběh jedné rodiny od populární slovenské autorky.
romány

Kroky v dešti

269 Kč
Nedokonaný čas
Románová tvorba Bronislawa Wildsteina není českým čtenářům neznámá, a to díky překladu titulu Údolí nicoty (2008, česky Pulchra, 2010), příběhu novináře, který se v postkomunistickém Polsku pokouší rozplést síť zrad a intrik.
romány

Nedokonaný čas

539 Kč
Nenapsaný román
Román slovenského spisovatele Stanislava Rakúse (*1940) zachycuje hodnotovou stratifikaci zvráceného systému normalizace, který vytláčí na periférii schopné a favorizuje neschopné nebo bezcharakterní lidi.
romány
Ukázky

Nenapsaný román

224 Kč
Probudit lvy
(2x)
Po vyčerpávající noční směně odjíždí dr. Ejtan Green z Beerševské nemocnice a na opuštěné negevské silnici srazí chodce.
romány

Probudit lvy

288 Kč
Přehodit řeku
Na podzim roku 1934 se v malém hotýlku Záhoří u Svatojánských proudů ubytuje německý inženýr Rudolf Formis a z vlastnoručně vyrobené tajné vysílačky zahájí pravidelné protinacistické rozhlasové vysílání do své někdejší vlasti.
romány

Přehodit řeku

206 Kč
Příležitost
Fascinující příběh, odehrávající se v polovině devatenáctého století, vypráví o Biancovi, muži se záhadným původem a nadpřirozenými schopnostmi, který je kvůli spiknutí pařížských pozitivistů nucen opustit Evropu, aby se nakonec usadil v Argentině.
romány

Příležitost

269 Kč
Půlnoc
Ve 3. dílu detektivní série se ocitáme na univerzitě v Uppsale, uprostřed bezstarostného studentského večírku. Atmosféra se ale naprosto změní, když jsou během několika dní dvě studentky znásilněny. Krátce nato je nalezena třetí, uškrcená dívka.
romány

Půlnoc

314 Kč
Slzavé údolí a jiné příběhy ze starých večerů pod lampou
Antologie přináší reprezentativní průřez původní románovou literaturou, která vycházela v letech 1937 až 1944 v sešitových románových edicích pro ženy v českém jazyce. Obsahuje deset románů (osm samostatných a jeden dvojdílný) ...
romány

Slzavé údolí a jiné příběhy ze starých večerů pod lampou

359 Kč
Tenkrát v Lošonci
(1x)
Směsice surovosti a něhy, fantazie a kruté skutečnosti, historických i rodinných událostí, které spojuje magické jméno města Lučenec – Lošonc, v němž se prolínají národy, kultury, osudy, vztahy: minulost a přítomnost.
romány
Ukázky

Tenkrát v Lošonci

179 Kč
Venku prší
Viktor Franc je v životě postaven před problém, jak začít po smrti své ženy znovu, jak najít životní partnerku. Klade si otázku, zda je možné znovu začít, aniž by vše, co člověk prožil předtím, bylo zapomenuto.
romány

Venku prší

224 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>