Nejprodávanější hudba - září 2019
hudba

Threads
Threads je v pořadí jedenácté studiové album americké písničkářky Sheryl Crow. Na desce hostuje Johnny Cash, St Vincent, Mavis Staples, James Taylor, Keith Richards, Eric Clapton nebo Sting.
hudba

Threads

350 Kč
Úplně levej
Druhé album pojmenoval Pokáč podle jedné z písní, která – jak sám přiznává - svým názvem „poměrně přesně popisuje" jeho manuální zručnost. Z celkového počtu 14 písniček je pět již dobře známých díky vtipným videoklipům, které písničkář zveřejnil.
hudba

Úplně levej

314 Kč
We Are Not Your Kind
We Are Not Your Kind je šesté album americké nu-metalové skupiny Slipknot. Album obsahuje celkem 14 skladeb.
hudba

We Are Not Your Kind

422 Kč
Why Me? Why Not?
Why Me? Why Not? je druhé sólové studiové album anglického zpěváka a skladatele Liama Gallaghera.
hudba

Why Me? Why Not?

647 Kč
Dáša Ubrová
Eponymní album brněnské zpěvačky Dáši Ubrové přináší na domácí hudební scénu spojení šansonu, jazzu, blues, latinsko-americké hudby a rocku ve svébytné podobě.
hudba

Dáša Ubrová

224 Kč
Duety
Legendární album Lucie Bílé a Karla Gotta vyšlo poprvé v roce 1997 a stalo je trhákem. Ve verzi rozšířené o skladbu Krása vyšlo o dvanáct let později. Duety se stalyjedním znejprodávanějších albobou několikanásobných slavíků.
hudba

Duety

287 Kč
Essential / Zlatá kolekce
V Říhově jubilejním roce (nar. 18. května 1948) vychází nejkompletnější výběr největších hitů kapely Katapult. Na třech CD o stopáži přes 200 minut najdete čtyřicet osm kapelových úspěchů z let 1976 až 2018 a k tomu jeden bonus.
hudba

Essential / Zlatá kolekce

479 Kč
Kolednice
Iva Bittová zpěvačka, herečka a houslistka patří k nejvýraznějším osobnostem české alternativní hudební scény. Album Kolednice nahrála v roce 1995 v Lelekovicích se svým dětským sborem Lelky. Písničky si vybrala ze sbírek pana Sušila a Seidela.
hudba

Kolednice

224 Kč
Naima
Kvarteto Naima bylo jedním z největších objevů českého jazzu osmdesátých let. Klavírista Zdeněk Zdeněk, saxofonista František Kop, kontrabasista Jaromír Honzák a bubeník Martin Šulc spojovali instrumentální mistrovství s muzikantskou osobitostí.
hudba

Naima

224 Kč
Resist
Nizozemská symphonicmetalová kapela Within Temptation vydává v pořadí sedmé album Resist.
hudba

Resist

359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>