Nejprodávanější hudba - září 2019
hudba

III
Třetí album skupiny The Lumineers.
hudba

III

1 061 Kč
Kalevala
Kalevala je druhé album od brněnské skupiny Ateliér. Po debutovém albu “PůlCédé” se kapela rozhodla vydat hlouběji do příběhů jednotlivých písní a vtáhnout posluchače do bájné, tajemné a kouzelné vesničky, kterou nazývá “Kalevala”.
hudba

Kalevala

269 Kč
Kosecké písně
Po úspěšném boxu 8CD Antologie moravské lidové hudby, který byl symbolicky zakončen CD s funerální tematikou - Smrti, milá smrti, začalo vydavatelství Indies Scope pracovat na nové sérii CD moravských lidových písní.
hudba

Kosecké písně

269 Kč
Krev není voda
Písničky z divadelního představení pro děti Krev není voda. Autory devíti písní, které zní živě i na jevišti jsou Ondřej Galuška (Eggnoise, Playground English, Odd Gift) a Milan Cais (Tata Bojs).
hudba

Krev není voda

269 Kč
Les
Po deseti letech přichází -123min. s novou nahrávkou. Novinka obsahuje devět skladeb a poprvé za celou existenci kapely se jedná o desku zpívanou v češtině.
hudba

Les

269 Kč
Nebe je zatažený
Trojalbum sólových koncertních nahrávek Filipa Topola (1965-2013) zpřístupňuje jednu důležitou, svébytnou podobu hudebníkova a básníkova světa. Možná tu "nejniternější a nejosobnější, nezaštítěnou nějakým kolektivem," jak sám říkal.
hudba

Nebe je zatažený

359 Kč
Nemůžu popadnout tvůj dech
(1x)
Páteř alba tvoří skladby, které představují vrchol koncertů ASPM, a které se v průběhu let proměňovaly a zrály -Asi v tom bude nějakej háček(Spálený), Mezi břehy(Spálený), 100000 modrých sluncí (Spálený / Krůta) a Mé múze(Spálený / Velíšek).
hudba

Nemůžu popadnout tvůj dech

494 Kč
Půlnoční vlak Michala Tučného
Na začátku našich muzikantských životů jsme si brali plnými hrstmi, Michal Tučný byl pro nás vždy obrovská inspirace. Letos si naplno užijeme to, že můžeme tyto dary oplatit a vrátit zpět.
hudba

Půlnoční vlak Michala Tučného

341 Kč
The Wall
Reedice jedenáctého alba kapely Pink Floyd - The Wall. Obsahuje 2 LP.
hudba

The Wall

836 Kč
Threads
Threads je v pořadí jedenácté studiové album americké písničkářky Sheryl Crow. Na desce hostuje Johnny Cash, St Vincent, Mavis Staples, James Taylor, Keith Richards, Eric Clapton nebo Sting.
hudba

Threads

350 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>