Nejprodávanější Kniha - září 2019
česká

Chit Chat 1 Activity Book Czech Edition - 11%
Dvoudílný motivující kurz pro žáky ze 3. nebo 4. tříd ZŠ, který rozvíjí všechny řečové dovednosti: mluvení a poslech, čtení i psaní.
česká

Chit Chat 1 Activity Book Czech Edition

277 Kč
246 Kč
Lobotomík - 11%
Vypravěč příběhu, jenž si říká Lobotomík, chlapec s hlubokou jizvou na hlavě po prodělané operaci mozku, přebývá v podivném zařízení zvaném Nemříž. Mezi ještě podivnějším osazenstvem ústavu má dva blízké přátele...
česká

Lobotomík

178 Kč
158 Kč
Po italsku do hubky - 11%
(1x)
Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Čím okouzlíte vaše strávníky? Toto a mnohem více vám prozradí Marta Kučíková.
česká

Po italsku do hubky

269 Kč
239 Kč
Sedm let v Africe - 11%
(1x)
Skutečný příběh přináší čtenářům syrovou výpověď o drsném životě na africkém kontinentu a ukazuje, že i v nejtěžších chvílích si lze zvolit cestu svobody a naplnit své životní poslání.
česká
Ukázky

Sedm let v Africe

312 Kč
278 Kč
Tapetář - 11%
(1x)
Mladá debutantka stvořila sugestivní a věrohodnou novelu z prostředí severobritského rybářského městečka Whitby v yorkshirském kraji 50. let.
česká

Tapetář

233 Kč
207 Kč
KAR - 11%
(3x)
Známý spisovatel se vrací do rodného města na základě anonymního písemného pozvání, aby pomohl vyřešit sérii nepochopitelných, zdánlivě nesouvisejících vražd. Karlovarský horor však pokračuje i za jeho pátrání po vrahovi.
česká

KAR

358 Kč
318 Kč
Komunistický manifest
(1x)
Druhá nejprodávanější kniha všech dob, unikátně v komiksovém provedení hlavního kreslíře britského deníku The Guardian. Povinná četba: nemusíte jej milovat, ale měli byste jej znát. Proletáři všech zemí, spojte se!
česká

Komunistický manifest

314 Kč
Mým vrstevníkům a jiné fejetony
O tom, jak je prospěšné vést korespondenci s mrtvými, o zážitcích v České televizi srovnatelnými s požitím halucinogenů, krajových odlišnostech, 4D realitě - anebo třeba o tom, jak lze skloubit profesionální skateboarding s láskou ke knihám.
česká

Mým vrstevníkům a jiné fejetony

207 Kč
Staré pověsti české a moravské - 11%
(1x)
Moderní převyprávění Jiráskových pověstí z pera oblíbené autorky pro děti a mládež. Napínavé příběhy psané živým jazykem od svého prvního vydání v roce 2005 zasáhly tisíce školních děti a oprávněně náleží mezi stálice školní četby.
česká

Staré pověsti české a moravské

359 Kč
319 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch - 6%
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
česká
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>