Nejprodávanější audioknihy - září 2019

Hana
(23x)
Devítiletá Mira zlobila a za trest nedostala na rodinné oslavě zákusek. Řízením osudu je právě tohle zlomový moment, který spoutá její budoucnost s životem podivínské, nemluvné tety Hany a odhalí pohnutou rodinnou historii.
Ukázky

Hana

299 Kč
Hotýlek
(9x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.

Hotýlek

296 Kč
Ta přede mnou
(4x)
Temný psychologický thriller, který byl ještě před vydáním prodán do více než 30 zemí po celém světě a jehož autorem je úspěšný spisovatel, vystupujícího pod pseudonymem J. P. Delaney.

Ta přede mnou

314 Kč
Anna Česká
Císař Karel IV. získal pro svou dceru Annu výhodnou partii -- anglického krále!

Anna Česká

269 Kč
Cesty z úzkosti a deprese
(3x)
Autor si klade otázku, co nám brání vést spojený život. Na pozadí grimmovské pohádky Ďábel se třemi zlatými vlasy se zamýšlí nad podstatnými prvky pravé životní spokojenosti.

Cesty z úzkosti a deprese

266 Kč
Čeho před smrtí nejvíce litujeme
(2x)
Příběhy lidí loučících se se životem se prolínají s osobním příběhem autorky, hledající pozitivní smysl plného prožívání přítomnosti při stejně plném vědomí vlastní konečnosti.

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

266 Kč
Dokonalá kořist
(3x)
Edinburgh se stává evropskou metropolí hrůzy. Uprostřed hudebního festivalu rozetne ostrá čepel břicho charitativnímu pracovníkovi.

Dokonalá kořist

332 Kč
Faraon
(1x)
Bolesław Prus ve svém slavném historickém románu podává věrný obraz prostředí starého Egypta. Své líčení opřel o pečlivé studium vědeckých pramenů, a tak na rozdíl od různých fantazií je jeho román založen na skutečně historické představě.

Faraon

359 Kč
Josífkův pekelný týden
Rodiče Josífkovi pořád říkají, co má dělat a co naopak nemá.

Josífkův pekelný týden

179 Kč
Kaštánek
(6x)
Na předměstí Kodaně je nalezena zavražděná žena.

Kaštánek

314 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 457 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 46 > >>